«Γήπεδο έως το 2021, θέλει τρεις παικταράδες ο ΠΑΟΚ»

Από metrosport.gr: Ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας και παθιασμένος ΠΑΟΚτσής, ο Φραγκούλης Φράγκος με δηλώσεις του στη Metrosport προσδιορίζει τον βασικό στόχο που έχει ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ για τα επόμενα χρόνια για τον Δικέφαλο.
Πηγή: metrosport.gr
«Γήπεδο έως το 2021, θέλει τρεις παικταράδες ο ΠΑΟΚ»

Ανεξάρτητα με τις αποφάσεις που ελήφθησαν στον ΠΑΟΚ ή θα ληφθούν τις επόμενες ημέρες αναφορικά με την ενίσχυση της ομάδας, το πιο σημαντικό σύμφωνα με τον στρατηγό εν αποστρατεία Φραγκούλη Φράγκο, είναι το θέμα του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ. Και επισημαίνει με νόημα στην «Μ»:

«Είναι μία μεγάλη ευκαιρία για τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ να κάνει το επόμενο βήμα. Το έχει στο μυαλό του, το ανέφερε και όταν βρέθηκε στην Νέα Υόρκη μιλώντας στους ομογενείς φιλάθλους του ΠΑΟΚ και εκτιμώ πως σύντομα θα έχουμε εξελίξεις. Είναι ευκαιρία για τον Σαββίδη να υλοποιήσει τον μεγάλο στόχο που έχει θέσει. Το 2021 που συμπληρώνονται 200 χρόνια από την επανάσταση του 1821, να έχει ολοκληρωθεί η κατασκευή του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ. Χωρίς να απαξιώσουμε καμία άλλη προσπάθεια, εκείνο που επείγει είναι το νέο γήπεδο γιατί ο Σαββίδης γνωρίζει πως θα απογειώσει τον σύλλογο και θα του δώσει μία μεγαλύτερη δυναμική. Ο Σαββίδης είναι παθιασμένος με τον ΠΑΟΚ, αυτό δεν έχει αλλάξει, η κατάκτηση του Κυπέλλου του έδωσε μεγάλη χαρά, όμως είμαι βέβαιος πως θέλει να θέσει τις βάσεις για να πάει η ομάδα ακόμη πιο ψηλά. Και για να συμβεί αυτό, θα πρέπει να τρέξει το θέμα του νέου γηπέδου γρήγορα. Αλλωστε και στην πρόσφατη γενική συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ, συνεργάτες του Σαββίδη, όπως πληροφορήθηκα, είπαν στους μετόχους πως εξετάζονται όλες οι προοπτικές για την κατασκευή του νέου σταδίου».

«Θέλει 3 παικταράδες για ενίσχυση και παιδομάζωμα στην Β. Ελλάδα»

Ο Φραγκούλης Φράγκος στις δηλώσεις του στη «Μ» αναφέρθηκε και στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Και υποστήριξε: «Δεν θα ήθελα να σταθώ στο όνομα του νέου προπονητή. Το θέμα είναι να γίνει σωστή επιλογή. Οι μεγάλες ομάδες γίνονται με μεγάλους προπονητές. Όταν αναφέρω την φράση μεγάλος προπονητής, προσδιορίζω να είναι μεγάλος σε ικανότητα και όχι απαραίτητα στο όνομα. Να επιβάλει την πειθαρχία μέσα στα αποδυτήρια και να τον σέβονται για το έργο του. Δεν πρόκειται να μιλήσω για ονοματολογία. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να πάρει 3 παικταράδες και ύστερα να κάνει παιδομάζωμα σε όλη την Βόρειο Ελλάδα. Πάρτε 3 παικταράδες με τα ίδια χρήματα που θα δοθούν για ... 14. Αυτή είναι η άποψή μου».

Εκκληση για την ομάδα μπάσκετ

Ο πρώην αρχηγός του ΓΕΣ πρότεινε στον Σαββίδη να αναλάβει και την ομάδα μπάσκετ του: «Κάνω έκκληση στον μεγαλομέτοχο μας να πάρει την ομάδα μπάσκετ. Δεν αντέχεται αυτό που ζούμε τα τελευταία χρόνια. Δεν είναι δυνατό να φυτοζωεί ο ΠΑΟΚ που έφερε τίτλους και ευρωπαϊκές διακρίσεις στην Ελλάδα και να διακρίνονται άλλες ομάδες που δεν έχουν την ιστορία του».

Διαβάστε ακόμη...