«Ερχομαι αν με θέλουν στον ΠΑΟΚ »

Από metrosport.gr : Ο Περέϊρα έχει δύο ακόμη αγώνες στο Πρωτάθλημα της Αργεντινής με την Κολόν Σάντα Φε και έπειτα αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα
Πηγή: metrosport.gr
«Ερχομαι αν με θέλουν στον ΠΑΟΚ »

Ο ΠΑΟΚ θέλει να αποκτήσει και άλλο επιθετικό για την ενίσχυσή του, όμως μία από τις περιπτώσεις που αναμένεται να ξεκαθαρίσουν είναι και αυτή του Φακούντο Περέϊρα, του Αργεντινού άσου που ανήκει στον Δικέφαλο και αγωνίζεται ως δανεικός στην Κολόν Σάντα Φε.

Ο Φακούντο μίλησε αποκλειστικά στη «Μ» για το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Τούμπα, επισημαίνοντας πως αυτή τη χρονική περίοδο, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Ο ίδιος πάντως, προϊδεάζει, πως εφόσον οι επιτελείς του ΠΑΟΚ τον ενημερώσουν πως τον υπολογίζουν στα πλάνα της ομάδας για την νέα σεζόν, τότε είναι διατεθειμένος να έρθει. Ο δανεισμός του, ναι μεν ισχύει μέχρι τον Δεκέμβριο, όμως υπάρχει η δυνατότητα να έρθει άμεσα στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά ο Φακούντο Περέϊρα δήλωσε χθες το απόγευμα στη Metrosport: «Δεν έχω μιλήσει μέχρι αυτή τη στιγμή με κάποιον από τους εκπροσώπους του ΠΑΟΚ. Δεν ξέρω τι θέλει να κάνει ο ΠΑΟΚ μαζί μου. Στην Αργεντινή έχω υποχρεώσεις με την Κολόν Σάντα Φε για δύο ακόμη αγωνιστικές μέχρι να τελειώσει το Πρωτάθλημα».

Γνωρίζεις ότι ανέλαβε νέος προπονητής στον ΠΑΟΚ ο κ. Στανόγεβιτς και του αρέσει να χρησιμοποιεί δύο επιθετικούς;

«Έμαθα για την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ και την παρουσία του Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς. Το σημαντικό, είναι εάν εγώ αποτελώ προτεραιότητα για τον προπονητή του ΠΑΟΚ ή όχι. Εάν αποτελώ προτεραιότητα, τότε θέλω να έρθω, εάν όχι, ασφαλώς και δεν χρειάζεται να γίνει κάποια συζήτηση. Οσο για το σύστημα που εφαρμόζει ο νέος προπονητής, αυτό που θέλω να πω, είναι πως μπορώ να αγωνιστώ σε οποιαδήποτε θέση μου πει ο προπονητής. Δεν έχω κανένα πρόβλημα για αυτό».

Ο Περέϊρα είναι βέβαιο, πως μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων της Κολόν Σάντα Φε, θα χρειαστεί ένα διάστημα ξεκούρασης. Και εφόσον ο ΠΑΟΚ αποφασίσει να τον ενεργοποιήσει, τότε θα ενσωματωθεί αργότερα στο βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Διαβάστε ακόμη...