Ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για Σαρικόπουλο (vid)

Από basketblog.gr : Στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ ενόψει των μετεγγραφών του καλοκαιριού βρίσκεται ο Ζήσης Σαρικόπουλος με τον ίδιο να σκέφτεται σοβαρά να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη.
Πηγή: basketblog.gr
Ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για Σαρικόπουλο (vid)

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε αναζήτηση παικτών προκειμένου να επανδρώσει το ρόστερ της νέας σεζόν. με τον Ηλία Παπαθεοδώρου να έχει σαν στόχο να χτίσει έναν αμιγώς ελληνικό κορμό.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του basketblog.gr ο "δικέφαλος" του Βορρά βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Ζήση Σαρικόπουλο, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στον Προμηθέα Πατρών. Ο διεθνής με τις μικρές Εθνικές σέντερ γνωρίζει αρκετά καλά το επίπεδο στο οποίο βρίσκεται ο ΠΑΟΚ έχοντας αγωνιστεί παλιότερα τόσο στην ΑΕΚ όσο και στον Άρη. Τη φετινή σεζόν μάλιστα ο 27χρονος σέντερ μέτρησε 5,1 πόντους, 3,1 ριμπάουντ και ranking 5,18.

Ο ίδιος θέλει να έρθει στην Θεσσαλονίκη για χάρη του ΠΑΟΚ, αν και έχει στα χέρια του και δύο προτάσεις από ομάδες επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ, όμως φαίνεται το project του Ηλία Παπαθεοδώρου να τον έχει πείσει να μετακομίσει στην συμπρωτεύουσα. Εντός των επόμενων ημερών θα υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα και αν όλα κυλήσουν ομαλά οι Θεσσαλονικείς θα ολοκληρώσουν την πρώτη τους μετεγγραφή.

Την ίδια ώρα δεν έχει προκύψει κάποια εξέλιξη τόσο στο θέμα του Κατσίβελη όσο και σε αυτό του Κασελάκη, αν και αμφότεροι αρέσουν στον Παπαθεοδώρου και θέλει να συνεργαστεί ξανά μαζί τους.

Δείτε τον εδώ με τη φανέλα της ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΟΚ:

 

Διαβάστε ακόμη...