O Παζντάν και η εμπλοκή ΠΑΟΚ και Γαλατά

Από paok24.com:Μπορεί να έχει γραφτεί σήμερα για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Πολωνό Παζντάν αλλά στην Πολωνία τον στέλνουν στην Γαλατασαράι.
Πηγή: paok24.com
O Παζντάν και η εμπλοκή ΠΑΟΚ και Γαλατά

Ο ΠΑΟΚ είναι στην αναζήτηση στόπερ και έτσι σήμερα γράφτηκε και το όνομα του 29χρονου Πολωνού Μιχάλ Παζντάν που ανήκει στην Λέγκια Βαρσοβίας, από την οποία ο ΠΑΟΚ αγόρασε τον περασμένο Ιανουάριο τον Αλεξάντρ Πρίγιοβιτς.

Μετά από έρευνα, σύμφωνα πάντα με πολωνικές πηγές, δεν φαίνεται να υπάρχει εμπλοκή του ΠΑΟΚ για τον συγκεκριμένο παίκτη, μιας και η Λέγκια δεν φαίνεται διατεθειμένη να τον πουλήσει ενώ δεν έχει βρει ακόμα τον αντικαταστάτη του για τους αγώνες των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ.

Μάλιστα όπως δήλωσε ο ίδιος ο προπονητής της Λέγκια, Μαγκίερα, οι πρωταθλητές Πολωνίας δεν βιάζονται ιδιαιτέρως στο μεταγραφικό παζάρι και προτεραιότητα τους είναι η διατήρηση του ρόστερ τους και για την επόμενη σεζόν, στοχεύοντας σε κάποιες προσθήκες που μπορούν να έρθουν και μέσα στον Ιούλιο.

Τέλος μέσα πάντα από το ρεπορτάζ ακούγεται ενδιαφέρον της Γαλατασαράι για τον Πολωνό στόπερ εμφανίζοντας μάλιστα και ένα ποσό κοντά στα 2,5 εκατ. ευρώ, το οποίο είναι απαγορευτικό για τον ΠΑΟΚ και τα δεδομένα του στην περίπτωση του κεντρικού αμυντικού που αναζητεί.

Διαβάστε ακόμη...