Στην τελική φάση το τμήμα μίνι παίδων του ΠΑΟΚ

Απο pisina.net : ΠΑΟΚ, Πανσερραϊκός, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, ΝΟ Βουλιαγμένης, Παλαιό Φάληρο, ΝΕ Λάρισας, Νίκη Βόλου, ΝΟ Χανίων και Νηρέας Χαλανδρίου είναι οι 10 ομάδες που κέρδισαν την πρόκρισή τους στην τελική φάση του πρωταθλήματος μίνι παίδων μετά και τα σημερινά αποτελέσματα.
Πηγή: pisina.net
Στην τελική φάση το τμήμα μίνι παίδων του ΠΑΟΚ

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι δύο ομάδες που πέρσι συναντήθηκαν στο μικρό τελικό (ΝΟ Χίου και ΝΟ Πατρών) δε θα βρίσκονται στις 10 κορυφαίες φέτος.

Σε δύο ομίλους έγιναν μεγάλες μάχες που κρίθηκαν στα τελευταία λεπτά και στις ισοβαθμίες!

Στο Β’ Όμιλο Αττικής ο Πανιώνιος, στο τελευταίο παιχνίδι απέναντι στο Νηρέα Χαλανδρίου ήθελε νίκη με δύο γκολ για να προκριθεί. Από την πλευρά του ο Νηρέας ήθελε νίκη ή ισοπαλία, αφού με ήττα με ένα γκολ πέρναγε ο ΝΟ Χίου! Το παιχνίδι ήταν 5-4, μέχρι λίγο πριν το τέλος, όμως ο Πανιώνιος ισοφάρισε σε 5-5, χωρίς να στερήσει την πρόκριση στο Νηρέα.

Β’ Όμιλος Αττικής

    ΝΟ Χανίων 9
    Νηρέας Χαλανδρίου 4
    ΝΟ Χίου 3
    Πανιώνιος 1

Στον όμιλο του Βόλου, είχαμε τριπλή ισοβαθμία με ΝΕ Λάρισας, Νίκη Βόλου και ΝΟ Πατρών να ισοβαθμούν στους 9 βαθμούς. Στα μεταξύ τους παιχνίδια είχαμε τα εξής αποτελέσματα: Νίκη Βόλου – ΝΕ Λάρισας 6-13, ΝΟ Πατρών – Νίκη Βόλου 7-8, ΝΕ Λάρισας – ΝΟ Πατρών 11-15. Στην τριπλή ισοβαθμία η ΝΕ Λάρισας είχε +3, όπως και ο ΝΟ Πατρών. Η Νίκη Βόλου είχε -6. Η ΝΕ Λάρισας είχε τέρματα 24-21 και ο ΝΟ Πατρών 22-19. Έτσι η ΝΕ Λάρισας χάρη στην καλύτερη επίθεση πήρε την πρώτη θέση και άφησε στην τρίτη θέση τον ΝΟΠ. Κι αυτό γιατί ισχύει ο κανονισμός της FINA για τις ισοβαθμίες (ότι αφού κριθεί ο πρώτος, μετά μετρούν τα παιχνίδια μεταξύ των δύο άλλων ομάδων). Έτσι, η Νίκη Βόλου με τη νίκη της 8-7 πέρασε στην τελική φασή. Αξίζει να σημειωθεί ότι από την ΚΟΕ δεν έχει γίνει καλή μετάφραση και αφήνει περιθώρια για παρερμηνείες (έχει ασάφεια, αλλά το πνεύμα ακόμη και ο αριθμός των παραγράφων ακολουθούν τις προδιαγραφές της FINA). Έτσι κι αλλιώς τα περισσότερα σωματεία ζητούν την αλλαγή του και την εφαρμογή των όσων ισχύουν στη LEN (έτσι θα ταν πρώτη η ΝΕ Λάρισας και δεύτερος ο ΝΟΠ). Επίσης ο ΝΟΠ διαμαρτύρεται για τη διαιτησία του αγώνα με τη Νίκη Βόλου, αφού το παιχνίδι γύρισε από 6-2 σε 8-7.

Όμιλος Θεσσαλίας

    ΝΕ Λάρισας 9
    Νίκη Βόλου 9
    ΝΟ Πατρών 9
    ΟΥΚ Βόλου 3
    ΚΕ Κοζάνης 0

Μεγάλο παιχνίδι έγινε στον Α’ Όμιλο Αττικής μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού με τους «πράσινους» να γυρνούν από το 8-5 και να κερδίζουν με 11-10, παίρνοντας την 1η θέση στον όμιλο. Οι δύο ομάδες προκρίθηκαν και είναι εκ των φαβορί και για τον τίτλο.

Ο Γ’ Όμιλος Αττικής είχε ολοκληρωθεί από χθες και προκρίθηκαν ο ΝΟ Βουλιαγμένης και ο ΑΟ Παλαιού Φαλήρου.

    ΝΟ Βουλιαγμένης 9
    Παλαιό Φάληρο 6
    Πλιτς Πλατς 3
    Άλμα Κλαμπ 9

Στον Όμιλο της Θεσσαλονίκης, ο Πανσερραϊκός των 8 (!) παικτών είναι η δευτερη ομάδα που εξασφάλισε την είσοδό του στην τελική φάση πίσω από το αδιαφιλονίκητο φαβορί, τον ΠΑΟΚ, κάνοντας τις νίκες που χρειάζονταν!

Όμιλος Θεσσαλονίκης

    ΠΑΟΚ 12
    Πανσερραϊκός 9
    Φοίβος 6
    ΟΦΘ 3
    ΕΑΤΕΚ 0

Διαβάστε ακόμη...