Στόχος η μείωση του ρόστερ

Από novasports.gr : Οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ στρέφουν την προσοχή τους στην μείωση του αριθμού των παικτών που βρίσκονται στο ρόστερ της ομάδας, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Πηγή: novasports.gr
Στόχος η μείωση του ρόστερ

Οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ στρέφουν την προσοχή τους στην μείωση του αριθμού των παικτών που βρίσκονται στο ρόστερ της ομάδας, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Λούμπας Μίχελ θα ξεκινήσει επαφές με τους παίκτες, που δεν υπολογίζονται, προκειμένου να βρουν ομάδες για να συνεχίσουν την καριέρα τους, την ίδια στιγμή που μοιάζει δύσκολο να επιστρέψει στην Τούμπα κάποιος από τους δανεικούς παίκτες του «Δικέφαλου» του Βορρά.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Φακούντο Περέιρα δε θα επιστρέψει στους «ασπρόμαυρους» ακόμα και αν η Κολόν Σάντα Φε, δεν ενεργοποιήσει τη ρήτρα για την απόκτηση των δικαιωμάτων του. Σε μια τέτοια περίπτωση θα αναζητηθεί πρόταση για την παραχώρηση του Αργεντινού ποδοσφαιριστή. Επίσης, ο Ζάιρο αναμένεται να παραμείνει στον ΠΑΣ Γιάννινα, όπως και ο Λάμπρου στον Πανιώνιο.

Ο Γιαννούλης αναμένεται να παραχωρηθεί στον Ατρόμητο με τη μορφή δανεισμού, ενώ ο Σάμπο θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα της Μπεϊτάρ, η οποία είναι έτοιμη να ενεργοποιήσει τη ρήτρα απόκτησης των δικαιωμάτων του. Μέσα στις επόμενες ημέρες, η συγκεκριμένη λίστα αναμένεται να μεγαλώσει, με τον ΠΑΟΚ να αναζητεί και προτάσεις για τους παίκτες, που δεν υπολογίζονται προκειμένου να τους παραχωρήσει με κανονική μετεγγραφή.

Διαβάστε ακόμη...