Μένει στην Παρτιζάν ο Λεονάρντο!

Από paok24.com: Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ σε ότι έχει να κάνει με την Παρτιζάν και τον Λεονάρντο, του οποίου το όνομα έχει συνδεθεί με τον ΠΑΟΚ, φιλοξενεί σήμερα η ιστοσελίδα "mozzartsport.com".
Πηγή: paok24.com
Μένει στην Παρτιζάν ο Λεονάρντο!

Μεταξύ άλλων, ο συντάκτης του κειμένου αναφέρει πως η υπόθεση της παραμονής του σούπερ σταρ της Παρτιζάν, Λεονάρντο Ντα Σίλβα Σοζέ, βρίσκεται πλέον σε πολύ καλό δρόμο, μετά και το ταξίδι που πραγματοποίησαν στη Βαρκελώνη ο πρόεδρος του συλλόγου, Μίλοραντ Βούτσελιτς και ο γενικός διευθυντής, Μίλος Βαζούρα.

Οι δύο άντρες επέστρεψαν χθες από την Ισπανία αφού πρώτα συναντήθηκαν με τον μάνατζερ του Λεονάρντο, Ντμίτρι Σελουκ και είχαν μαζί του συζητήσεις που κράτησαν δύο ημέρες, απόδειξη του πόσο οι "ασπρόμαυροι" του Βελιγραδίου θέλουν να διατηρήσουν στις τάξεις τους τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό!

Όπως προκύπτει, σύμφωνα πάντα με την ιστοσελίδα "mozzartsport.com", ο Σέλουκ δεσμεύτηκε να μην γίνει φέτος χρήση της ρήτρας αποδέσμευσης του πελάτη του, ύψους 2,5 εκ. ευρώ, με τον Σέρβο δημοσιογράφο να σημειώνει πως για τον Λεονάρντο έχουν ήδη ενδιαφερθεί ο ΠΑΟΚ, η Σεντ Ετιέν και ένας σύλλογος της Ιαπωνίας.

Σε γενικές γραμμές, ο Σελούκ υποσχέθηκε στους Βούτσελιτς και Βαζούρα πως για τη φετινή χρονιά μπορούν να αισθάνονται... ασφαλείς σε ότι αφορά τον Λεονάρντο, ενώ μεταξύ των δύο πλευρών συζητήθηκε και το ενδεχόμενο να αυξηθούν τα μπόνους του Βραζιλιάνου σε περίπτωση που "πιάσει" έναν συγκεκριμένο αριθμό γκολ και ασίστ αλλά σε περίπτωση που η Παρτιζάν εξασφαλίσει την παρουσία της είτε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ είτε σε αυτούς του Γιουρόπα Λιγκ.

Το μόνο ερωτηματικό του συντάκτη, είναι τι θα κερδίσει ο Σελούκ από την όλη ιστορία ως αντάλλαγμα. "Είναι πιθανό ο Σελούκ να έχει το αποκλειστικό δικαίωμα να πουλήσει τον Λεονάρντο όταν έρθει αυτή η ώρα" είναι η απάντηση του ίδιου, με τον Λεονάρντο να αναμένεται να επιστρέψει στο Βελιγράδι στο τέλος της επόμενης εβδομάδας, έχοντας ενημερώσει τους ανθρώπους της Παρτιζάν πως αντιμετώπισε πρόβλημα με τα αεροπορικά του εισιτήρια.

Την ίδια στιγμή, οι συμπαίκτες του έχουν ήδη ξεκινήσει προπονήσεις στο Ζλάτιμπορ, πριν μεταβούν στις 25 Ιουνίου στη Σλοβενία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους ενόψει της συμμετοχής τους στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Διαβάστε ακόμη...