Ο Μίχελ αναλύει στο metrosport.gr γιατί ο ΠΑΟΚ επέλεξε τον Στανόγεβιτς

Από metrosport.gr:Ο άνθρωπος που «έτρεξε» το θέμα του προπονητή στον ΠΑΟΚ μιλά για τα κριτήρια που έφεραν στον Δικέφαλο τον Σέρβο πρώην τεχνικό της Παρτιζάν.
Πηγή: metrosport.gr
Ο Μίχελ αναλύει στο metrosport.gr γιατί ο ΠΑΟΚ επέλεξε τον Στανόγεβιτς

Ο Σλοβάκος αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, ο Λούμπος Μίχελ που έκανε τις τελικές συζητήσεις με τον Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς με δηλώσεις του στο metrosport.gr υποστήριξε μεταξύ των άλλων πως ο 43χρονος Σέρβος τεχνικός, είναι ένας προπονητής με μεγάλη προοπτική.

Αναλυτικά δήλωσε τα εξής:

«Πριν από μερικές ημέρες συναντηθήκαμε και μου έκανε μία παρουσίαση, πως θέλει να δουλέψει στον ΠΑΟΚ. Θεωρούμε πως είναι ένας προπονητής που θα δώσει συνέχεια στο έργο του Ιβιτς.

Είναι ένας τεχνικός που έκανε πολύ καλή δουλειά στην Παρτιζάν, κατέκτησε 2 Πρωταθλήματα και 1 Κύπελλο, την οδήγησε στους ομίλους του champions league και έχει μεγάλη προοπτική εξέλιξης.

Επίσης έδειξε πως δουλεύει με νέα παιδιά, που είναι ένας τομέας ο οποίος μας ενδιαφέρει πάρα πολύ. Για την τελική επιλογή, είχαμε φθάσει να έχουμε 15-16 ονόματα, κάναμε επαφές, αναλύσαμε όλες τις περιπτώσεις και με τη βοήθεια των σκάουτς που μας έδειχναν στοιχεία. Σε συνεννόηση με τον Ιβάν και τον Γιώργο Σαββίδη καταλήξαμε σε αυτόν που θεωρούμε πως είναι καλύτερος για την ομάδα».

Διαβάστε ακόμη...