«Θέμα Χαραλαμπόπουλου-ΠΑΟΚ»: Τι έγινε-Τι ισχύει!

Από basketplus.gr : «Δεν γνωρίζουμε τίποτε» έλεγαν χθες στον ΠΑΟΚ για το θέμα που προσπαθεί αρχικά ο Παναθηναϊκός με τις διαρροές του να πετύχει. Να κρατήσει ικανοποιημένους δύο τουλάχιστον παίκτες του που δεν παίζουν ή παίζουν ελάχιστα. Γιατί ο Λούντζης, καλός-χρυσός, αλλά δεν μπορεί ακόμα να παίξει Α1...
Πηγή: basketplus.gr
«Θέμα Χαραλαμπόπουλου-ΠΑΟΚ»: Τι έγινε-Τι ισχύει!

Ο λόγος για Χαραλαμπόπουλο, Μποχωρίδη... Στον ΠΑΟΚ υποστηρίζουν ότι δεν είχαν καμιά επαφή με τον Παναθηναϊκό για αυτό το θέμα, ούτε με τον ατζέντη των δύο παικτών, που όλως τυχαίως έχει πελάτη και τον Παπαθεοδώρου. «Δεν μπορούμε να μιλάμε υποθετικά. Αν βγει στην αγορά ο Χαραλαμπόπουλος, είναι δυνατόν να τον αγνοήσεις; Τώρα δεν υπάρχει κάτι, έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025, αν διαφοροποιηθεί η σχέση του παίκτη με τον Παναθηναϊκό, θα δούμε» έλεγαν στο «Παλατάκι», ωστόσο δεν φάνηκε να ενοχλεί η πιθανότητα δανεισμού, κόντρα και στο θυμικό φίλων του ΠΑΟΚ που δεν «χωνεύει» εύκολα δανεισμούς από τους πλούσιους της Αθήνας. Ελεύθερο πάντως το νεαρό μπορεί να τον αρπάξει ομάδα με δυνατό ταμείο, αφού πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην ηλικία του στην Ευρώπη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι αρχικά όντως από τον Παναθηναϊκό είχε γίνει μια πρώτη κουβέντα, πολύ ασαφής όμως και δεν είχε αποκλειστικά στόχο τον ΠΑΟΚ. Μετά το τέλος του οδυνηρού για τον Δικέφαλο φετινού παιχνιδιού με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, ο Μάνος Παπαδόπουλος στους διαδρόμους των αποδυτηρίων έλεγε σε Πρέλεβιτς, Γαλατσόπουλο, Ζουρνατζίδη ότι τα νέα τα παιδιά της ομάδας του πρέπει να παίζουν και θα ήταν ωραίο αν πήγαιναν να το κάνουν στον ΠΑΟΚ. Και εννοούσε Χαραλαμπόπουλο, Μποχωρίδη. Μέχρι εκεί...

Τώρα που η σεζόν τελείωσε και η ευφορία κυριαρχεί στους πρασίνους (κανείς δεν μπορεί να πει τίποτε στον Πασκουαλ περί διαχείρισης αφού πήρε τη κούπα) λογικό είναι να προκύπτουν τα σενάρια. Και ο ΠΑΟΚ εύκολα κολλά σε αυτά και λόγω σχέσης Παπαθεοδώρου, Χαραλαμπόπουλου (και Μποχωρίδη). Και ο ΠΑΟΚ δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να δώσει φανέλα στους δύο παίκτες για μια διετία (λόγου χάρη...), ώστε οι «πράσινοι» να τους πάρουν πίσω παιγμένους και πιο έτοιμους (κυρίως τον ξανθομάλλη).

Υποθετικά πάντα, αν και όπου υπάρχει καπνός.... Το ζήτημα είναι αν πέρα από δανεισμούς και ηρωικές απόψεις, όντως ο ΠΑΟΚ, ο νέος ΠΑΟΚ στην μετά Μαρκόπουλου εποχή έχει ανάγκη να παίζει με παιδιά που δεν είναι δικά του, όσο ταλαντούχα και αν είναι. Και κακά τα ψέμματα... Με εξαίρεση τον Βασιλειάδη (και αυτόν από την Μάλαγα το 2005), ακόμα και σε πιο δύσκολες από την τωρινή εποχές, ο ΠΑΟΚ δεν έβαλε στο ρόστερ του δανεικούς. Ούτε καν από Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό.

Διαβάστε ακόμη...