Εύκολη νίκη για τους μινι παίδες του ΠΑΟΚ

Απο pisina.net : Με σπουδαίες αναμετρήσεις που κράτησαν το ενδιαφέρον μέχρι και το τελευταίο λεπτό σε κάποιες περιπτώσεις, άνοιξε η αυλαία της Γ’ Φάσης του πρωταθλήματος των μίνι παίδων.
Πηγή: pisina.net
Εύκολη νίκη για τους μινι παίδες του ΠΑΟΚ

Υπήρξαν αγώνες στους οποίους τα φαβορί επικράτησαν εύκολα, όπως σε αυτούς του Α’ Ομίλου Αττικής, αλλά υπήρξαν και αγώνες όπως του Πλιτς Πλατς Ηρακλείου με το Άλμα Κλαμπ, ο οποίος κρίθηκε στο γκολ με νίκη των Κρητικών, 5-4, που τους δίνει ελπίδες πρόκρισης για πρώτη φορά στην ιστορία τους σε τελική φάση ηλικιακού πρωταθλήματος. Φυσικά ο ΝΟ Βουλιαγμένης στον Γ’ Όμιλο της Αττικής είναι το φαβορί και το έδειξε, επικρατώντας με 11-5 του Παλαιού Φαλήρου, το οποίο θα διεκδικήσει μαζί με το Πλιτς Πλατς την πρόκριση στην τελική φάση, με τους Φαληριώτες να είναι το φαβορί.

Στον όμιλο της Θεσσαλονίκης, ο ΠΑΟΚ έδειξε ότι είναι το φαβορί επικρατώντας με 13-5 του Κολλεγίου, ενώ ο Φοίβος επιβλήθηκε με 9-5 του Όμιλου Φίλων Θαλάσσης. Αν εξαιρέσει κανείς την πρώτη θέση που εύκολα ή δύσκολα θα καταλήξει στον ΠΑΟΚ, η δεύτερη είναι ανοιχτή.

Στον όμιλο του Βόλου, ΟΥΚ Βόλου και ΝΕ Λάρισας πήραν τα πρώτα παιχνίδια απέναντι σε ΚΕ Κοζάνης και Νίκη Βόλου αντίστοιχα.

Ο Β’ Όμιλος Αττικής αρχίζει αύριο (17/6) στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της Παρασκευής:

Α’ Όμιλος Αττικής (Κολυμβητήριο Γέρακα):

Ολυμπιακός – Νηρέας Γέρακα 14-3, Παναθηναϊκός – ΑΕ Χαϊδαρίου 23-2.

Γ’ Όμιλος (Κολυμβητήριο Φαλήρου):

ΝΟ Βουλιαγμένης – Παλαιό Φάληρο 11-5, Πλιτς Πλατς – Άλμα Κλαμπ 5-4.

Όμιλος Θεσσαλονίκης (Κολυμβητήριο Νεάπολης):

ΠΑΣ Φοίβος – ΟΦΘ 9-5, ΠΑΟΚ – ΕΑΤΕΚ 13-5.

Όμιλος Βόλου (Κολυμβητήριο Ν. Ιωνίας Βόλου):

ΚΕ Κοζάνης – ΟΥΚ Βόλου 5-8, Νίκη Βόλου – ΝΕ Λάρισας 6-13.

Διαβάστε ακόμη...