Ρίσκο και «μούδιασμα» για την επιλογή Στανόγεβιτς

Από metrosport.gr: Το άκουσμα του ονόματος του δεν ενθουσίασε τον κόσμο του ΠΑΟΚ που... λογικά περίμενε κάτι καλύτερο.
Πηγή: metrosport.gr
Ρίσκο και «μούδιασμα» για την επιλογή Στανόγεβιτς

Καθρέφτης, όμως για όλους είναι το γήπεδο

Η απόφαση του Ιβάν Σαββίδη να επιλέξει τον Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς ως αντικαταστάτη του Ιβιτς στην θέση του προπονητή του ΠΑΟΚ δημοσιοποιήθηκε επίσημα από την ΠΑΕ νωρίς χθες το πρωί, ενώ είχαν προηγηθεί οι τελικές επαφές και η συμφωνία με τον 43χρονο Σέρβο τεχνικό.

«Μουδιασμένοι» ήταν οι περισσότεροι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ στο άκουσμα της είδησης, προφανώς διότι περίμεναν ένα πιο ηχηρό όνομα, για την τεχνική ηγεσία του Δικεφάλου. Ο ΠΑΟΚ παίρνει ένα ρίσκο, κάτι που αναγνωρίζεται και εσωτερικά από τον σύλλογο, καθώς η τελευταία ομάδα στην οποία δούλεψε ο Στανόγεβιτς στην Κίνα, αγωνιζόταν στην δεύτερη κατηγορία, ωστόσο προσμετρήθηκαν άλλα στοιχεία, κυρίως από την θητεία του στην Παρτιζάν. Με την οποία ο Στανόγεβιτς κατέκτησε 2 Πρωταθλήματα και 1 Κύπελλο.

Το πιο σημαντικό από τα στοιχεία που συνυπολόγισαν οι επιτελείς του ΠΑΟΚ για τον Σέρβο τεχνικό, ήταν πως μπορεί να συνεχίσει το έργο του Ιβιτς και να υποστηρίξει την προσπάθεια που έχει γίνει στον ΠΑΟΚ τον τελευταίο ενάμιση χρόνο και με τις επιλογές παικτών.

Ξεκάθαρα ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς θα κριθεί από τα αποτελέσματα. Ο ίδιος στις δηλώσεις του (μπορείτε να τις διαβάσετε στο ρεπορτάζ) τονίζει πως του αρέσει η πίεση και είναι αποφασισμένος να πετύχει.

Διαβάστε ακόμη...