Η Sponsors Day του ΠΑΟΚ

Από paokfc.gr: Αποτελούν τους συνοδοιπόρους σε κάθε σεζόν. Τους ανθρώπους και τις εταιρείες που στηρίζουν τον Δικέφαλο σε κάθε του προσπάθεια, εντός και αλλά και εκτός των τεσσάρων γραμμών.
Πηγή: paokfc.gr
Η Sponsors Day του ΠΑΟΚ

Την Πέμπτη (15.06) ήταν η δική του μέρα στο γήπεδο της Τούμπας.

Παλαιοί αλλά και νέοι χορηγοί φιλοξενήθηκαν στο γήπεδο της Τούμπας από τους ανθρώπους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε μία ειδική εκδήλωση.

Η περιήγηση τους στην έδρα της ομάδας ξεκίνησε από την αίθουσα Τύπου, όπου τα μέλη του Τμήματος Marketing του Δικεφάλου τους υποδέχθηκαν και τους παρουσίασαν αναλυτικά το νέο χορηγικό πρόγραμμα της ερχόμενης σεζόν, τις νέες διαθέσιμες τεχνολογίες και ευκαιρίες που διαθέτει η εταιρεία προς αυτούς, όπως επίσης και την στρατηγική μέσα από το φάσμα των δραστηριοτήτων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με αποστολή πάντα την παροχή της καλύτερης ποδοσφαιρικής εμπειρίας σε συνδυασμό με υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, σε όλους τους φιλάθλους και συνεργάτες.

Στην συνέχεια περιηγήθηκαν σε όλους τους χώρους του σταδίου, με το τουρ τους να ολοκληρώνεται στον αγωνιστικό χώρο όπου είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τις νέες δυνατότητες προβολής και παρουσίασης των εταιρειών τους και φυσικά να βγουν μία αναμνηστική φωτογραφία.

Στην συνέχεια επιβιβάστηκαν στο λεωφορείο της ομάδας και κατευθύνθηκαν στο Navona Restaurant του Makedonia Palace, όπου ο ΠΑΟΚ παρέθεσε δείπνο συνεργασίας, όπου οι χορηγοί και οι άνθρωποι του Δικεφάλου συζήτησαν για αρκετή ώρα για όλα τα θέματα που αφορούν την συνεργασία της ΠΑΕ με τις εταιρείες τους.

Δείτε το αποκλειστικό βίντεο αλλά και εικόνες από την εκδήλωση

Διαβάστε ακόμη...