Στο προσκήνιο ο Σάιμπερτ

Από inpaok.com:Σε ανοικτή επικοινωνία με την πλευρά του Τζόρνταν Σάιμπερτ βρίσκονται οι άνθρωποι της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, προκειμένου να ενημερωθούν για την πορεία της υγείας του.
Πηγή: inpaok.com
Στο προσκήνιο ο Σάιμπερτ

Ο Αμερικανός γκαρντ τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στον ώμο στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ στα τέλη Φεβρουαρίου, με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί στο φινάλε της χρονιάς από τον Νέιθαν Σόμπι.

Μάλιστα, είχε εκφραστεί τότε η επιθυμία και από τις δύο πλευρές να συζητήσουν το καλοκαίρι για την προοπτική ανανέωσης της συνεργασίας τους, σε περίπτωση που ο Αμερικανός καλαθοσφαιριστής αντιμετώπιζε πλήρως το σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού του.

Ο μάνατζερ του Σάιμπερτ, σε πρόσφατη επαφή με τους επιτελείς του Δικεφάλου επιβεβαίωσε το γεγονός, ότι ο 25χρονος γκαρντ επέλεξε την συντηρητική θεραπεία αντί της επέμβασης και ότι πλέον είναι έτοιμος να επιστρέψει στη δράση.

Έτσι, δεν αποκλείεται το επόμενο διάστημα ο Σάιμπερτ να απασχολήσει ξανά τον ΠΑΟΚ, σε περίπτωση που δεν εντοπιστεί κάτι καλύτερο στην αγορά, αφού η άποψη που έχουν στην ομάδα για τον Αμερικανό από την παρουσία του, είναι εξαιρετική.

Διαβάστε ακόμη...