«Ελάχιστος φόρος τιμής στη μνήμη του Νάσου»

Απο paok24.com : O Νάσος Κωνσταντίνου έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή και κανένας οπαδός του ΠΑΟΚ δεν μπορεί να τον ξεχάσει.
Πηγή: paok24.com
«Ελάχιστος φόρος τιμής στη μνήμη του Νάσου»

Ο πρόεδρος της Πάφος FC, ομάδας στην οποία αγωνιζόταν ο αδικοχαμένος φίλος του «Δικεφάλου», ο Χρήστος Γλικής, μίλησε στο ραδιοφωνικό PAOK24 στον «Libero 107,4», αποκαλύπτοντας την πρωτοβουλία σε συνεργασία με τον ΠΑΟΚ να γίνει ένα φιλικό παιχνίδι στη μνήμη του Νάσου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ο Νάσος ήταν ένα ξεχωριστό παιδί, ένα γέννημα θρέμμα του σωματείου μας. Αρχηγός μετά τα 15 του χρόνια στην ομάδα. Πρωτοστάτησε να σωθεί το σωματείο της Πάφου FC όταν είχε οικονομικά προβλήματα. Χάρη σε αυτόν και άλλα παιδιά η ομάδα υπάρχει και σήμερα. Όταν αγωνιζόταν ο Νάσος ήταν η Αθλητική Ένωση Πάφου. Το παιδί ήταν από τα σπάργανα της ομάδας, έπαιξε στις ακαδημίες, ήταν από τους τύπους που πρωταγωνιστούσε, είχε έναν τσαμπουκά μέσα του. Το λέω κι ανατριχιάζω ότι μου είχε πει πως δε θα αφήσουμε την ομάδα να καταστραφεί», δήλωσε αρχικά ο κ. Γλικής.

Για τις ενέργειες στη μνήμη του: Θα αποφέρουμε τον ελάχιστο φόρο τιμής για τον πόνο των γονιών του, είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε. Θα ανεγερθεί μνημείο στις εγκαταστάσεις μας και θα δοθεί το όνομα του στις εγκαταστάσεις στο αθλητικό μας κέντρο. Είμαστε σε επαφή με τον ΠΑΟΚ για να γίνει ένα φιλικό παιχνίδι στη μνήμη του. Θα το δούμε όταν βγουν και οι ημερομηνίες του Europa League, ο Γιώργος Σαβίδης μιλάει με την οικογένεια και είναι πολύ θετικός, είναι δίπλα στους ανθρώπους του Νάσου.

Για το πότε θα γίνει το φιλικό παιχνίδι: Μπορεί και τον Οκτώβριο να γίνει το φιλικό. Θα το δούμε. Αν βρεθεί κενή κοινή ημερομηνία και το καλοκαίρι θα το δούμε. Ο ΠΑΟΚ μας είπε ότι είναι δίπλα μας και στην οικογένεια.

«Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας, είναι πολύ σημαντικό πράγμα αυτό που κάνετε έστω και μεταθανάτια στη μνήμη του παιδιού», κατέληξε ο κ. Γλικής.

Διαβάστε ακόμη...