«Καλή επιλογή ο Στανογιεβιτς»

Απο novasports.gr : Ο Σλάτζαν Σπάσιτς χαρακτήρισε ως μια καλή επιλογή για τον ΠΑΟΚ, τον Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς και εμφανίστηκε σίγουρος πως θα πετύχει στους «ασπρόμαυρους».
Πηγή: novasports.gr
«Καλή επιλογή ο Στανογιεβιτς»

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του «Δικέφαλου» του Βορρά μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Σέρβο τεχνικό, ενώ ανέλυσε και τα χαρακτηριστικά του, ως προπονητής.

Ο Σπάσιτς μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Arena FM»: «Είναι πολύ καλός προπονητής. Όπου πήγε έκανε πολύ καλή δουλειά. Ειδικά στην Παρτίζαν όπου πήρε δυο πρωταθλήματα και κύπελλο. Μπορεί να καταφέρει το ίδιο και στον ΠΑΟΚ. Έχει εμπειρία. Μου αρέσει πολύ και θα πετύχει στον ΠΑΟΚ. Στην Κίνα δεν πήρε πρωτάθλημα για ένα πόντο.

Είναι καλή επιλογή για τον ΠΑΟΚ και θα βοηθήσει σίγουρα την ομάδα. Έχει δύσκολο έργο. Ο Βούκιτς σίγουρα του εξήγησε που έρχεται. Θα έχει πίεση, αλλά όποιος θέλει να κάνει πρωταθλητισμό πρέπει να συνηθίσει στην πίεση. Θα μπει στο κλίμα και θα οδηγήσει τον ΠΑΟΚ εκεί που θέλουμε.

Παίζει επιθετικά, με δύο γρήγορα άκρα, συνήθως 4-3-3. Θα έχει βοήθεια και από τον επίσης Σέρβο Πρίγιοβιτς και από τους άλλους παίκτες.

Είναι εργάτης και δουλεύει 24 ώρες στο γήπεδο. Θα βοηθήσει και τους νέους παίκτες που έρχονται από τη δεύτερη ομάδα».

Διαβάστε ακόμη...