Ο Βούκιτς ξέρει καλά τον Στανόγεβιτς

Από gazzetta.gr: Ζβόνιμιρ Βούκιτς και Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς, συνυπήρξαν στην Παρτίζαν και ως συμπαίκτες, αλλά και στο διάστημα, που ο Σέρβος προπονητής ήταν στον πάγκο της ομάδας του Βελιγραδίου.
Πηγή: gazzetta.gr
Ο Βούκιτς ξέρει καλά τον Στανόγεβιτς

Ο Ζβόνιμιρ Βούκιτς είναι ένας από τους ανθρώπους που βρίσκονται πολύ κοντά στον Ιβάν Σαββίδη και ασφαλώς έπαιξε ρόλο στην τελική επιλογή του 43χρονου Σέρβου τεχνικού, με τον οποίο συνυπήρξαν στο διάστημα (Ιανουάριος 2011 – Ιανουάριος 2012) κατά το οποίο ο Στανόγεβιτς ήταν πρώτος προπονητής στην Παρτίζαν.

Ο Σέρβος προπονητής, εκτός από συμπαίκτης με τον Βλάνταν Ίβιτς και τον Ζβόνιμιρ Βούκιτς στις αρχές της δεκαετίας του 2000, ήταν αυτός που εισηγήθηκε την επιστροφή του δεύτερου στους «ασπρόμαυρους» του Βελιγραδίου.

Ο πρώην επιθετικός του «Δικεφάλου» πήγε ως ελεύθερος τον Ιανουάριο του 2011 και με τον Στανόγεβιτς στον πάγκο έκανε 14 παιχνίδια (3 γκολ, 5 ασίστ) πριν στεφθεί πρωταθλητής και κυπελλούχος Σερβίας.

Στο διάστημα της κοινής παρουσίας τους στην ομάδα του Βελιγραδίου, ο Βούκιτς μέτρησε 31 συμμετοχές, 16 γκολ, 7 ασίστ σε συνολικά 2.298 λεπτά παρουσίας στο γήπεδο.

Μάλιστα ένα από τα σημαντικότερα γκολ του ο Βούκιτς το πέτυχε τον Νοέμβριο του 2011 στο 141ο ντέρμπι κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, όπου η Παρτίζαν του Στανόγεβιτς επικράτησε με 2-0.

Διαβάστε ακόμη...