«Άστοχη η μεταγραφή του Γκαρά…»

Από arenafm.gr : Ο Κώστας Παϊσιάδης, αντιπρόεδρος στο βόλεϊ του ΠΑΟΚ, μίλησε στον ArenaFM 89.4 για τις ανακοινώσεις και τις προσθήκες που έκανε μέχρι τώρα ο «δικέφαλος» αλλά και για την άστοχη, όπως τόνισε μεταγραφή του Γκαρά στον Παμβοχαϊκό.
Πηγή: arenafm.gr
«Άστοχη η μεταγραφή του Γκαρά…»

Όσα είπε στον ArenaFM 89.4 o Κώστας Παϊσιάδης:

Για τις ανακοινώσεις και τις προσθήκες του ΠΑΟΚ: «Οι μαζικές ανακοινώσεις αφορούσαν περισσότερο παίκτες που ήταν και την προηγούμενη χρονιά, αλλά βεβαίως και τις προσθήκες που έγιναν κυρίως με Έλληνες παίκτες. Απομένει να καλυφτεί μια θέση στους κεντρικούς και ένας ακραίος ξένος, που αγωνίζεται στην θέση που αγωνίστηκε πέρυσι ο Ντάντε».

Για τον Γκαρά που θα συνεχίσει στο Παμβοχαϊκό: «Θεωρώ ότι ήταν μια τελείως αποτυχημένη κίνηση μάνατζερ. Ο ΠΑΟΚ ήθελε τον παίκτη και αυτός τελικά κατέληξε στο Βραχάτι με λιγότερα χρήματα μάλιστα από αυτά που του έδινε ο ΠΑΟΚ. Γενικότερα στην φάση που είμαστε , δυο είναι οι ομάδες που είναι τακτοποιημένες και έχουν μεγαλύτερο μπάτζετ από τις υπόλοιπες. Αν ένας αθλητής δεν έχει πρόταση από μία από τις δυο ομάδες, δεν βρίσκω τον λόγο να παέι κάπου αλλού, δεν υπάρχει λογική. ο Η περίπτωση του κ. Γκαρά ήταν αστοχη».

Αναφορικά με τον Χάρι Γκόμεζ: «Περιμένουμε τον Χάρι, είναι ένας παίκτης γεννημένος νικητής. Τον περιμένουμε σαν μεταγραφή για του χρόνου και η προσθήκη του θα είναι πάρα πολύ σημαντική σε πολλούς τομείς για τον ΠΑΟΚ».

Για τα εισιτήρια διαρκείας: «Αυτή τη στιγμή το τμήμα πάει για ένα νέο ρεκόρ στα εισιτήρια διαρκείας. Πέρυσι φτάσαμε κοντά στα 1300, φέτος στοχεύουμε στα 2000 και με την ροή που βλέπουμε ότι υπάρχει τις τελευταίες μέρες, θεωρούμε ότι μπορεί να πετύχουμε αυτόν τον στόχο».

Διαβάστε ακόμη...