Αυτόφωρη διαδικασία για τις συλλήψεις σε επεισόδια στα γήπεδα!

Από sport24.gr : Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, είχε συνάντηση με την πρόεδρο του Αρείου Πάγου, Βασιλική Θάνου, όπου και συζήτησαν διάφορα θέματα που αφορούν την δικαιοσύνη στον χώρο του αθλητισμού. Ποια ήταν η ατζέντα.
Πηγή: sport24.gr
Αυτόφωρη διαδικασία για τις συλλήψεις σε επεισόδια στα γήπεδα!

Τα φαινόμενα βίας στον ελληνικό αθλητισμό είναι πολλά και δυστυχώς παρά τις όποιες προσπάθειες έχουν γίνει, παρά το ότι έχουν γίνει πιο αυστηρές οι ποινές, δεν έχουν μειωθεί και οι χούλιγκαν συνεχίζουν... ακάθεκτοι το έργο τους.

Βέβαια, όλο το οικοδόμημα του αθλητισμού έχει πολλά προβλήματα και είναι "άρρωστο". Από τις εμπρηστικές δηλώσεις παραγόντων, μέχρι τα ζητήματα δικαιοσύνης, τα μέτωπα είναι πολλά και ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, έχει μπόλικα ζητήματα μπροστά του, τα οποία πρέπει να αντιμετωπίσει και να λύσει.

Στο πλαίσιο αυτό, είχε μία συνάντηση με την πρόεδρο του Αρείου Πάγου, Βασιλική Θάνου και συζήτησαν τόσο τα θέματα των τακτικών δικαστών στα πειθαρχικά όλων των αθλημάτων, αλλά και θέματα δικαιοσύνης που αφορούν στον αθλητισμό.

Ειδικότερα, συζήτησαν το πώς θα δικάζονται με την αυτόφωρη διαδικασία, εντός λίγων ημερών δηλαδή, όλοι όσοι συλλαμβάνονται έπειτα από αξιόποινες πράξεις στους αγωνιστικούς χώρους.

Μένει πλέον να φανεί τι θα συμβεί στην πράξη και αν θα υπάρξει θετικό αποτέλεσμα, για τη μείωση των κρουσμάτων βίας στα ελληνικά γήπεδα. Μια παθογένεια ετών...

Διαβάστε ακόμη...