Η συνεργασία με τη Macron κι οι νέες εμφανίσεις

Από paok24.com : Η διάρκεια της τρέχουσας συμφωνίας, πότε κυκλοφορούν οι νέες φανέλες κι η εμφάνιση-έκπληξη
Πηγή: paok24.com
Η συνεργασία με τη Macron κι οι νέες εμφανίσεις

Ο ΠΑΟΚ συνεργάζεται τα τελευταία χρόνια με την εταιρεία «Macron», στην οποία έχει ανατεθεί το θέμα των εμφανίσεων της ομάδας, αλλά και της κάλυψης όλου του εξοπλισμού που σχετίζεται με τον ιματισμό.

Το PAOK24 έχοντας δεχτεί πολλά ερωτήματα το τελευταίο χρονικό διάστημα για τη διάρκεια της συγκεκριμένης συμφωνίας, αλλά και για το ενδεχόμενο να υπάρξει αλλαγή και συνεργασία με άλλη εταιρεία ιματισμού, έκανε ρεπορτάζ κι έχει τις απαντήσεις.

Η συμφωνία του «Δικεφάλου» με τη «Macron» ξεκίνησε τη σεζόν 2015-2016, με το υπογεγραμμένο συμφωνητικό να περιλαμβάνει τετραετή συνεργασία.

Η ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΑΟΚ είναι έτοιμη να ντυθεί για τρίτη σεζόν από τη «Macron», με την πρόθεση που υπάρχει τη δεδομένη χρονική στιγμή να θέλει τις δύο πλευρές να προτίθενται να εξαντλήσουν το υπογεγραμμένο σύμφωνο συνεργασίας.

Από τον περασμένο Οκτώβρη το εμπορικό τμήμα της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ έχει κοινοποιήσει προς τη «Macron» τα σχέδια των νέων εμφανίσεων για τη σεζόν που έρχεται, μαζί με την εκτίμηση για ποσότητες ιματισμού που θα πρέπει να παραδοθούν.

Η παράδοση των νέων προϊόντων του ΠΑΟΚμε φόντο τη νέα σεζόν θα ξεκινήσει σταδιακά το επόμενο χρονικό διάστημα.

Παράλληλα, όσον αφορά στις νέες εμφανίσεις του «Δικεφάλου», θέμα που απασχολεί πολύ τον κόσμο, αυτές θα περιλαμβάνουν την κλασική ριγέ φανέλα (1η εμφάνιση), μία μαύρη φανέλα η οποία θα είναι η δεύτερη, με την τρίτη εμφάνιση να είναι για την ώρα... έκπληξη.

Έτσι κι αλλιώς ένας από τους λόγους που είχε επιλεγεί η «Macron» από τον ΠΑΟΚ σχετιζόταν με την προσαρμοστικότητα της εταιρείας και τη δυνατότητα να παράγει πιο μοναδικά σχέδια για τις φανέλες του «Δικεφάλου», κάτι που αναμένεται να συμβεί και φέτος με την τρίτη εμφάνιση.

Οι νέες φανέλες του ΠΑΟΚ αναμένεται (πιθανότατα) να παρουσιαστούν μετά την επιστροφή των «ασπρόμαυρων» από το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους στο εξωτερικό, ενώ υπάρχει ενδεχόμενο να δημιουργηθεί και έναν τέταρτο σχέδιο για τη σεζόν που έρχεται, το οποίο μπορεί να παρουσιαστεί στα μέσα της χρονιάς και συγκεκριμένα τον ερχόμενο Γενάρη.

Σε κάθε περίπτωση ο κόσμος του ΠΑΟΚ θα πρέπει να περιμένει λίγες ακόμα εβδομάδες για να μπορέσει να δει και να προμηθευτεί τις εμφανίσεις της νέας σεζόν από τη «Macron».

Διαβάστε ακόμη...