Τίμησαν το Νάσο παίζοντας ποδόσφαιρο

Από sdna.gr: Τη μνήμη του αδικοχαμένου Νάσου τίμησε η ομάδα του Φοίνικας Αγίας Μαρίνας. διοργανώνοντας τουρνουά ποδοσφαίρου 5Χ5.
Πηγή: sdna.gr
Τίμησαν το Νάσο παίζοντας ποδόσφαιρο

Ο άδικος χαμός του Νάσου Κωνσταντίνου, του 24χρονου Κύπριου υποστηρικτή του ΠΑΟΚ, συγκλόνισε το φίλαθλο κόσμο και φυσικά δεν μπορεί κανείς να ξεχάσει το θλιβερό συμβάν.

Για το λόγο αυτό, σε συνέχεια των ενεργειών ενθύμησής του, που είχαν ξεκινήσει με την αναστήλωση μνημείου μπροστά από την Οδοντιατρική Σχολή, επί της της οδού Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη όπου χιλιάδες κόσμου καταθέτουν καθημερινά λουλούδια, χθες προς τιμήν του διοργανώθηκε τουρνουά υπό την αιγίδα του Φοίνικα Αγίας Μαρίνας Χρυσοχούς-Γιαλιάς.

Πρόκειται για σύλλογο της Κύπρου στην περιοχή της Πάφο από όπου καταγόταν ο Νάσος και μάλιστα αγωνιζόταν ως ποδοσφαιριστής. Στα παιχνίδια του τουρνουά όλοι οι συμμετέχοντας είχαν μπλουζάκια με το όνομά του, ενώ στο γήπεδο υπήρχε κρεμασμένο πανό με το μήνυμα «Νάσο, θα είσαι για πάντα μαζί μας».

Η κυπριακή ομάδα εκτός όλων αυτών, απέσυρε το νούμερο 6 που φορούσε ο Νάσος, ενώ παράλληλα γίνονται προσπάθειες για τέλεση φιλικού αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...