Πρώτες κρούσεις για συνεργασία στον Βλάνταν Ίβιτς

Από sport24.gr : Την ώρα που στον ΠΑΟΚ περιμένουν την τελική επιλογή του Σαββίδη για τον νέο προπονητή, ο Σέρβος τεχνικός ολοκληρώνει τις καλοκαιρινές διακοπές δεχόμενος κρούσεις από ευρωπαϊκούς συλλόγους. Τι είχε γίνει με ομάδα στην Κίνα.
Πηγή: sport24.gr
Πρώτες κρούσεις για συνεργασία στον Βλάνταν Ίβιτς

Ο Λούμπος Μίχελ έχει υποσχεθεί ότι μέχρι την Παρασκευή (16/6) θα έχουν καταλήξει από κοινού με τον Ιβαν Σαββίδη στην επιλογή για τον νέο προπονητή της ομάδας.

Την ίδια ώρα ο... τέως, Βλάνταν Ίβιτς ολοκληρώνει τις διακοπές που έκανε με την οικογένειά του, έχοντας αρχίσει να δέχεται μηνύματα από ομάδες που θέλουν να συνεργαστούν μαζί του.

Ήδη έχει αρνηθεί ευγενικά μία-δύο προτάσεις έχοντας βάλει ως στόχο να πάει σε ομάδα που θα του επιτρέψει να κάνει το επόμενο βήμα στην προπονητική εξέλιξή του.

Για συνεργασία με ελληνική ομάδα δεν γίνεται λόγος, ούτε όμως για πολύ μακρινή μετακόμιση μέχρι την Κίνα (τουλάχιστον με τα δεδομένα που υπήρχαν μέχρι να γραφτεί αυτό το κείμενο). Κρούση από ομάδα της Κίνας είχε δεχθεί όσο ήταν προπονητής του ΠΑΟΚ και την απέρριψε γιατί ήταν απόλυτα αφοσιωμένος στο έργο του στον Δικέφαλο.

Κατά συνέπεια, η προσοχή του 40χρονου κόουτς, του πιο πετυχημένου και με τα περισσότερα παιχνίδια στο βιογραφικό του στην εποχή Σαββίδη, είναι στραμμένη σε ευρωπαϊκούς συλλόγους. Γι' αυτό και τις επόμενες μέρες αναμένονται εξελίξεις.

Διαβάστε ακόμη...