«Αυτοί οι παίκτες λείπουν από τον ΠΑΟΚ»

Από arenafm.gr : Ο Γιώργος Τουρσνουνίδης μίλησε στον ArenaFM 89.4 για το θέμα του προπονητή στον ΠΑΟΚ και την όλη καθυστέρηση που υπάρχει μέχρι τώρα. Αναφέρθηκε στις μεταγραφές αλλά και τις θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση, ενώ έκανε λόγο για έλλειψη προσωπικοτήτων και ηγετικών φυσιογνωμιών.
Πηγή: arenafm.gr
«Αυτοί οι παίκτες λείπουν από τον ΠΑΟΚ»

Όσα είπε στον ArenaFM 89.4 ο Γιώργος Τουρσουνίδης:

Για το γεγονός ότι ακόμα ο ΠΑΟΚ δεν έχει προπονητή: «Δεν ξέρω τι γίνεται, ακούγονται πολλά, ελπίζω στο επόμενο διάστημα να καταλήξουν σε προπονητή. Πρέπει να ξεκαθαρίσει όσο το δυνατόν το γρηγορότερο το θέμα του προπονητή, να γίνει ο σχεδιασμός, να κάνει τα πλάνα του και φυσικά να γίνουν και οι μεταγραφές.

Το όνομα του Λουτσέσκου παίζει πολύ, δεν ξέρω αν ισχύει ή δεν ισχύει. Όποιος και να είναι ο προπονητής, πρέπει να έρθει γρήγορα».

Σε ποιες θέσεις ο ΠΑΟΚ χρειάζεται ενίσχυση;

«Σε όλες τις θέσεις ο ΠΑΟΚ θέλει παίκτες. Μας λείπει μια σταθερή , ανοδική πορεία. Έχουμε συνέχεια σκαμπανεβάσματα τα οποία φυσικά και δεν βοηθάνε. Ο ΠΑΟΚ για να πάρει πρωτάθλημα και να παίξει Τσάμπιονς Λιγκ, πρέπει να έρθουν μεγάλοι ποδοσφαιριστές. Παίκτες με προσωπικότητα και ηγετική φυσιογνωμία και θα μπορούν να ανταπεξέλθουν σε μια τέτοια ομάδα. Δυστυχώς που το λέω , αλλά ο ΠΑΟΚ δεν έχει τέτοιους παίκτες».

Είναι πετυχημένος ο Ίβιτς;

Είναι επιτυχημένος, όχι μόνο για το κύπελλο αλλά η ομάδα έπαιξε κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο και έδειξε μια πολύ καλή αγωνιστική εικόνα. Η πορεία του στον ΠΑΟΚ ήταν επιτυχημένη αλλά σίγουρα θα μπορούσε να είναι και καλύτερη».

Διαβάστε ακόμη...