«Δεν μας έδινε έδρα οπαδός του Ολυμπιακού…»

Από arenafm: Ο Γρηγόρης Πετρίδης, έφορος του τμήματος χάντμπολ του ΠΑΟΚ, μίλησε στον ArenaFM 89.4 αναφορικά με την έδρα που θα έχει πλέον ο ΠΑΟΚ στην περιοχή του Ευόσμου. Αναφέρθηκε στην περιοχή και τις ασπρόμαυρες ακαδημίες που θα γίνουν, τους στόχους της ομάδας αλλά και την προοπτική να παίξει στην Ευρώπη.
Πηγή: arenafm.gr
«Δεν μας έδινε έδρα οπαδός του Ολυμπιακού…»

Όσα είπε ο Γρηγόρης Πετρίδης στον ArenaFM 89.4:

Γιατί μετακομίζεται;

«Δεν μετακομίζουμε, απλά θέλουμε να έχουμε και μια δεύτερη επιλογή .Οι στόχοι μας φέτος είναι πιο ψηλοί και πιο δύσκολοι γιατί μπαίνει στο παιχνίδι και ο Ολυμπιακός. Πέρυσι είχαμε κάποια προβλήματα γιατί στην Μίκρα έπαιζε ταυτόχρονα βόλεϊ ο Άρης και είχαμε αλλαγές στην ώρα με αποτέλεσμα να παίζουμε στις 14.00 το μεσημέρι. Το αίτημα μας αυτό έχει γίνει εδώ και χρόνια αλλά ο αντιδήμαρχος πολιτισμού, κ.Καμαρινός δήλωνε Ολυμπιακός και ως εκ τούτο μας έλεγε όσο είμαι εγώ, γήπεδο δεν θα πάρετε. Πλέον τα πράγματα αλλάξανε, εκεί είναι ο κ.Χατζηβρέττας και οι άνθρωποι δείξανε την πρόθεση τους να μας δώσουν και εκεί, μια έδρα».

«Ασπρόμαυρη περιοχή ο Εύοσμος»!

«Το γήπεδο του Εύοσμου έχει χωρητικότητα 3000, οπότε είναι κατά 2000 μεγαλύτερο από το γήπεδο στην Μίκρα. Είναι μια ασπρόμαυρη περιοχή που δεν έχει χάντμπολ. Ελευθέριο Κορδελιό Εύοσμος, Επτάλοφος, Σταυρούπολη, Πολίχνη, στερούνται… χαντμπολικής παιδείας.

Στόχος μας είναι να αναπτύξουμε στην περιοχή ακαδημίες . Ξεκινάμε από φέτος με ηλικίες παιδιών Τετάρτης και Πέμπτης δημοτικού».

Ποιος είναι ο στόχος του ΠΑΟΚ;

«Είμαστε υποχρεωμένοι να πρωταγωνιστούμε, δεν θα αλλάξει τίποτα και φέτος. Θα κυνηγήσουμε και τους δυο τίτλους και μακάρι να τους κατακτήσουμε».

Θα παίξει ο ΠΑΟΚ στην Ευρώπη;

«Την Παρασκευή 16 Ιουνίου είναι η καταλυτική ημερομηνία. Υπάρχει μια συνάντηση με τον πρόεδρο τον κ.Κατσαρή για να αποφασίσουμε. Ο λόγος που δεν συμμετείχαμε τα προηγούμενα χρόνια ήταν καθαρά οικονομικός».

Διαβάστε ακόμη...