Ο Σαββίδης λύνει τον γρίφο του προπονητή

Απο metrosport.gr : Η επικείμενη άφιξη του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ σήμερα στην Θεσσαλονίκη σε συνδυασμό με την επιστροφή του Λούμπος Μίχελ από το εξωτερικό, εκεί όπου είχε καθοριστικές επαφές και με υποψήφιους προπονητές αλλά και ατζέντηδες, θα δρομολογήσουν τις εξελίξεις στο θέμα του νέου τεχνικού.
Πηγή: metrosport.gr
Ο Σαββίδης λύνει τον γρίφο του προπονητή

Ο Σαββίδης με την άφιξή του, αναμένεται να έχει καθοριστικές επαφές με τους στενούς του συνεργάτες για να καταλήξουν οριστικά στον εκλεκτό τεχνικό. Σύμφωνα με χθεσινοβραδινές πληροφορίες που δεν επιβεβαιώνονταν απόλυτα, στην Θεσσαλονίκη αναμένεται και ένας υποψήφιος προπονητής, με τον οποίο οι επιτελείς του ΠΑΟΚ θα μιλήσουν αναλυτικά για το ενδεχόμενο συνεργασίας. Ο Σαββίδης που έχει πλήρη ενημέρωση για τις κινήσεις του Μίχελ και τις επαφές του τις τελευταίες ημέρες, θέλει να ξεκαθαρίσει το θέμα καθώς ο προγραμματισμός για τον νέο ΠΑΟΚ πρέπει να τρέξει άμεσα, ενώ είναι σημαντικό να αποκτηθούν και οι παίκτες – κλειδιά που θα ενισχύσουν την ομάδα, στις θέσεις που έχουν εντοπιστεί αδυναμίες. Στο κέντρο της άμυνας, στα χαφ, στην επίθεση και φυσικά κάτω από τα γκολπόστ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην Ελλάδα αναμένεται και ο Ραζβάν Λουτσέσκου (ήταν να έρθει νωρίτερα) για τον οποίο υπάρχει εκφρασμένο ενδιαφέρον και ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας των δύο πλευρών. Ο Λουτσέσκου λοιπόν, ή ένας από τους υποψήφιους προπονητές που βρίσκονται στην λίστα του Μίχελ, αναμένεται να συναντηθεί σήμερα με το διοικητικό επιτελείο της ΠΑΕ.

Πρόθεση του μεγαλομετόχου είναι να λύσει οριστικά τον γρίφο του προπονητή και να δρομολογηθούν οι εξελίξεις για την ενίσχυση της ομάδας.

Η έλευση του Σαββίδη συνδέεται και με την παρουσία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην Θεσσαλονίκη. Οι δύο άνδρες είναι πολύ πιθανό να συναντηθούν, όπως διέρρεαν εκπρόσωποι της κυβέρνησης.

Διαβάστε ακόμη...