«Πωλείται ο Μπόικο»

Από metrosport.gr: Σε εξέλιξη βρίσκονται οι συζητήσεις του ατζέντη του Ουκρανού γκολκίπερ με τον Λούμπος Μίχελ.
Πηγή: metrosport.gr
«Πωλείται ο Μπόικο»

Οι δηλώσεις του «αφεντικού» της Μπεσίκτας

Ο Ντένις Μπόικο θα αποχαιρετήσει το φετινό καλοκαίρι την Μπεσίκτας, προκειμένου να βρει μια ομάδα που θα του δίνει τον χρόνο συμμετοχής που επιθυμεί για να επανέλθει και πάλι στα γνωστά υψηλά του στάνταρ.

Εξάλλου, σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από την Τουρκία, ο ατζέντης του 29χρονου τερματοφύλακα βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Μίχελ για να βρεθεί η χρυσή τομή στο οικονομικό και να γίνει ο Μπόικο κάτοικος Τούμπας.

Μάλιστα, στην ιστοσελίδα "habersitesi.com" φιλοξενούνται δηλώσεις του αθλητικού διευθυντή και προέδρου της Μπεσίκτας, Φικρέτ Ορμάν, ο οποίος σημειώνει με έμφαση ότι ο Μπόικο πωλείται. "Το ρόστερ μας είναι γεμάτο. Οι Πέδρο Φράνκο, Μιλόσεβιτς, Μπόικο και Μουσταφά Πεκτεμέκ πωλούνται, εφόσον τα χρήματα που έρθουν είναι ικανοποιητικά" τόνισε συγκεκριμένα.

Ο Μπόικο ξεκίνησε την καριέρα του από την Ντιναμό Κιέβου, στην οποία έμεινε μέχρι το 2014, όταν και μεταγράφηκε στη Ντνίπρο. Μετά από δύο σεζόν εκεί, αποχαιρέτησε για πρώτη φορά το ουκρανικό Πρωτάθλημα για τα "μάτια" της Μπεσίκτας, μια κίνηση η οποία, όμως, δεν του βγήκε, καθώς ποτέ δεν κατάφερε να καθιερωθεί στους ασπρόμαυρους της Τουρκίας.

Πλέον, ψάχνει το επόμενο βήμα της καριέρας του που θα του δώσει την ευκαιρία να ξαναβγεί στο προσκήνιο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Διαβάστε ακόμη...