Η προτεραιότητα του Μίχελ

Από inpaok.com : Προτεραιότητα στην επιλογή προπονητή, δίνει ο Λούμπος Μίχελ. Ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, έχει «παγώσει» τα θέματα των μεταγραφών προκειμένου να τα εξετάσει όλα από την αρχή με τον προπονητή που θα επιλεγεί για την τεχνική ηγεσία του Δικεφάλου. Ονόματα όπως ο Βιειρίνια, ο Στοχ και άλλοι βρίσκονται στην λίστα του Μίχελ, που όμως δεν προχωρά κανένα θέμα πριν την επιλογή προπονητη
Πηγή: inpaok.com
Η προτεραιότητα του Μίχελ

Το ίδιο ισχύει και για τον Ν΄ντοι με τον οποίο ο ΠΑΟΚ έχει έρθει σε μια καταρχήν συμφωνία αλλά δεν ολοκληρώνεται για τους λόγους που προαναφέρουμε. Ο Μίχελ δεν θέλει να παρουσιάσει ένα κλειστό ρόστερ στον νέο τεχνικό. Επιθυμία του είναι να δώσει την δυνατότητα στον προπονητή να εκφέρει άποψη για τους παίκτες που θα αποκτηθούν ώστε να δουλέψει με άνεση στο διάστημα της προετοιμασίας.

Αυτό δεν ισχύει μόνο για τον Λεβέκ. Όπως έχει επισημάνει και παλαιότερα η στήλη, ο Γάλλος πρέπει να θεωρείται παίκτης του ΠΑΟΚ. Η συμφωνία έχει επικυρωθεί και ο Λεβέκ θα βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη την ημέρα έναρξης της προετοιμασίας για τη νέα περίοδο. Η απόκτηση του Λεβέκ ολοκληρώθηκε πριν ξεκινήσει το σίριαλ με τον Ιβιτς και φυσικά δεν μπορεί να ακυρωθεί η μεταγραφή.

Μια από τις πρώτες κινήσεις που θα γίνουν μόλις ολοκληρωθεί η συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον προπονητή, θα είναι του τερματοφύλακα. Αποτελεί την μεγάλη μεταγραφική προτεραιότητα του Δικεφάλου όχι μόνο λόγω του τραυματισμού Γλύκου αλλά και τους γεγονότος ότι ο Μπρκιτς θα αποτελέσει παρελθόν για τον Δικεφάλο εκτός συγκλονιστικού απροόπτου. Ο Σέρβος δεν έπεισε και η ΠΑΕ δεν είναι ζεστή για να συνεχιστεί η συνεργασία.

Διαβάστε ακόμη...