Απίστευτη ατάκα για Μπολντρίν!

Από inpaok: Ο Τζίτζι Μπεκάλι θέλοντας να ανεβάσει την τιμή του Φερνάντο Μπολντρίν έκανε δηλώσεις την Τρίτη και είπε πως ο ΠΑΟΚ έκανε πρόταση ύψους 1.2 εκατομμυρίου ευρώ.
Πηγή: inpaok.com
Απίστευτη ατάκα για Μπολντρίν!

Την αλήθεια για τον παίκτη που ενδιαφέρει τους ασπρόμαυρους σας την αποκάλυψε το INPAOK με τον Δικέφαλο να γλυκοκοιτάει την περίπτωση του Βραζιλιάνου αλλά σε καμία περίπτωση να μην έχει σκοπό να δώσει τα χρήματα που θέλει ο Μπεκάλι. Κι όμως ο ισχυρός άντρας της Στεάουα είχε προχωρήσει σε μία απίστευτη δήλωση πριν έξι μήνες.

Ο Μπεκάλι πριν τα Χριστούγεννα τόνιζε πως ήταν απογοητευμένος από την μεταγραφή του Μπολντρίν. Η Στεάουα είχε δώσει 400.000 ευρώ για να αποκτήσει από την Άστρα τον 28χρονο ποδοσφαιριστή και ο Μπεκάλι δήλωνε μετά τους πρώτους μήνες: «Είμαι απογοητευμένος από τον Μπολντρίν. Δεν θέλω να τον δω ξανά στην Στεάουα. Πληρώνω 100.000 ευρώ για όποιον θέλει να τον πάρει!».

Οι σχέσεις του ιδιοκτήτη της Στεάουα και του παίκτη παρέμειναν από τότε κάκιστες. Ο Βραζιλιάνος μάλιστα έδωσε απαντήσει στο γήπεδο αφού έκανε εκπληκτικό δεύτερο γύρο με 8 γκολ και τρεις ασίστ σε 24 αναμετρήσεις και σπουδαίες εμφανίσεις. Έτσι από εκεί που ο Μπεκάλι έδινε μέχρι και λεφτά σε όποια ομάδα ήθελε τον μέσο της Στεάουα, τώρα ζητάει 1.2 εκατομμύρια ευρώ.

Διαβάστε ακόμη...