«Τιμή ότι κινήθηκε ο ΠΑΟΚ για την απόκτηση μου»

Απο paok24.com : Η ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ προχωρά με γρήγορους ρυθμούς στην υλοποίηση του προγραμματισμού ενόψει της νέας σεζόν.
Πηγή: paok24.com
«Τιμή ότι κινήθηκε ο ΠΑΟΚ για την απόκτηση μου»

Σε αυτό το πλαίσιο ο «Δικέφαλος» συμφώνησε με τον Νικόλα Παπαγγελόπουλο, με τον Έλληνα άσο να φιλοξενείται στο ραδιοφωνικό PAOK24 στον «Libero 107,4», μιλώντας για αυτή τη μεγάλη πρόκληση στην καριέρα του να έρθει στον πρωταθλητή Ελλάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το αν ήταν εύκολη η απόφαση του να έρθει στον ΠΑΟΚ: Δε χρειάστηκε να σκεφτώ κάτι δεύτερη φορά. Είναι μεγάλη τιμή για μένα ότι ο ΠΑΟΚ κινήθηκε πρώτος για την απόκτηση μου. Αισθάνομαι χαρούμενος γι αυτή την επιλογή μου και είμαι σίγουρος ότι θα δώσω το 100% για να δικαιώσω τους ανθρώπους που με πίστεψαν.

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ κινείται πολύ γρήγορα το φετινό καλοκαίρι: Για μένα αυτό λέει πως οι ομάδες που λειτουργούν σε επαγγελματικά στάνταρ λειτουργούν γρήγορα. Έγινε γρήγορα η μεταγραφή μου, αλλά και άλλων παικτών. Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να φτιάξει μία αξιόλογη ομάδα για την κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος και μία καλή πορεία στην Ευρώπη. Αυτό το σκέφτηκα και με επηρέασε να απαντήσω απευθείας.

Για τους στόχους του: Οι προσωπικοί μου στόχοι δεν άλλαξαν ποτέ. Θέλω να είμαι υγιής  να πετυχαίνω τους στόχους μου. Οι στόχοι μου είναι παράλληλοι με αυτούς της ομάδας, το πρωτάθλημα, το Κύπελλο και μία καλή πορεία στην Ευρώπη.

Για το πώς αντιμετωπίζει την πρόκληση του ΠΑΟΚ στην καριέρα του: Δεν μπορούσα να αφήσω την ευκαιρία του ΠΑΟΚ. Είναι μία αγωνιστική ευκαιρία. Να δείξω τι μπορώ να κάνω, να δείξω το καλύτερο μου πρόσωπο σε πλαίσιο επαγγελματισμού. Θέλω να δω τον εαυτό μου σε αυτές τις συνθήκες.

Για την πολύχρονη παρουσία του στην Κηφισιά: Η Κηφισία τα τελευταία χρόνια είναι στην τετράδα και σε τελικούς Κυπέλλου. Με σωστές επιλογές έφτασε εκεί που έφτασε. Ο ΠΑΟΚ λειτουργεί πιο επαγγελματικά και αυτό έχει ως αποτέλεσμα τους τίτλους και το είδαμε και φέτος αυτό με το πρωτάθλημα στην έδρα του Ολυμπιακού. Είναι διαφορετικό να βρίσκεται ένας αθλητής σε μία ομάδα που πάντα διεκδικεί το κάτι παραπάνω.

Τι έδωσε στον ΠΑΟΚ τον τίτλο πέρυσι και τα προηγούμενα χρόνια: Από τη στιγμή που είχε την έλλειψη βασικών παικτών, όπως του διαγώνιου κι άλλων, τα παιδιά έδειξαν ψυχή. Τα παιδιά ήθελαν να αποδείξουν ότι αξίζουν να βρίσκονται στην ομάδα και να δικαιωθούν. Κι αυτοί που τελικά αγωνίστηκαν ως βασικοί έδειξαν τον καλύτερο τους αυτό. Αυτό λειτούργησε και για τον κόσμο που έσπρωχνε την ομάδα και η φοβερή σχέση ομάδας-κόσμου, με την καλή οργάνωση που γίνεται, έτσι το βλέπω εγώ.

Για τους φετινούς στόχους του ΠΑΟΚ: Πιστεύω ότι είναι καθαρά στο χέρι των παικτών που θα επιλεγούν από τη διοίκηση και της διοίκησης στις επιλογές που θα κάνει. Αφού κλείσει το ρόστερ πρέπει να δουλέψουμε σκληρά να έχουμε μία ομοιογενή, ποιοτική ομάδα για το κάτι παραπάνω. Είναι ευκαιρία να δείξει ο ΠΑΟΚ το κάτι παραπάνω στην Ευρώπη, έχοντας διατηρήσει τα κεκτημένα στην Ελλάδα.

Για την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη: Χαίρομαι που επιστρέφω στη Θεσσαλονίκη, εκεί ανδρώθηκα αθλητικά, Έμαθα τα βασικά στον Μακεδονικό και στον Ηρακλή, εκεί ξεκίνησα να έχω υψηλές παραστάσεις βόλεϊ. Η Θεσσαλονίκη είναι σταθμός για εμένα και χαίρομαι που επιστρέφω εκεί για λογαριασμό του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...