«Ο ΠΑΟΚ μου πρόσφερε 1,2 εκατομμύρια για Μπολντρίν»

Από paok24.com: Λίγη ώρα μετά τη δημοσιοποίηση του μεταγραφικού σεναρίου για πρόταση του ΠΑΟΚ για τον Μπολντρίν της Στεάουα Βουκουρεστίου, με δηλώσεις του ο ιδιοκτήτης της ρουμάνικης ομάδας, Τζίτζι Μπεκάλι, μιλά ανοιχτά για την πρόταση του «Δικεφάλου».
Πηγή: paok24.com
«Ο ΠΑΟΚ μου πρόσφερε 1,2 εκατομμύρια για Μπολντρίν»

Έχοντας κατά νου ότι πρόκειται για έναν πολύπειρο παράγοντα, ο οποίος είναι... μετρ στις πωλήσεις παικτών, χρησιμοποιώντας πάμπολλες φορές τα μέσα για να πετύχει τον στόχο του, έχει ενδιαφέρον να δούμε τις δηλώσεις του στην Ρουμανία.

Σε τοποθέτηση του στην ιστοσελίδα «fanatik.ro» ο Μπεκάλι υποστηρίζει πως σκέφτεται σοβαρά την πρόταση που υποστηρίζει πως έχει στα χέρια του από τον ΠΑΟΚ για λογαριασμό του Μπολντρίν.

«Ο ΠΑΟΚ έχει κάνει πρόταση 1,2 εκατομμυρίων ευρώ για τον Μπολντρίν. Δεν είμαι ακόμα σίγουρος ότι ο παίκτης θα αποχωρήσει από τη Στεάουα. Ζήτησα 1,5 εκατομμύριο και ο ΠΑΟΚ πρόσφερε 1,2. Το εξετάζω, αλλά σκέφτομαι να πουλήσω τον Μπολντρίν. Για την ώρα συνεχίζω να διαπραγματεύομαι», δήλωσε ο Μπεκάλι.

Μένει να φανεί αν στην προκειμένη περίπτωση εκτός από καπνός υπάρχει και φωτιά αναφορικά με το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ να αποκτήσει τον Βραζιλιάνο της Στεάουα ή αν ο Μπεκάλι θέλει να εμπλέξει τους «ασπρόμαυρους» για πουλήσει πιο ακριβά τον Μπολντριν.

Διαβάστε ακόμη...