Ο Γιοτούν περιμένει τον νέο προπονητή του ΠΑΟΚ

Από sport24.gr: Ο Γιοσιμάρ Γιοτούν έχει προταθεί στον ΠΑΟΚ, είναι όμως από τις περιπτώσεις που θα αξιολογηθούν όταν αναλάβει νέος προπονητής το τιμόνι της ομάδας.
Πηγή: sport24.gr
Ο Γιοτούν περιμένει τον νέο προπονητή του ΠΑΟΚ

Ο ρόλος του Σέρχιο Μαρκαριάν στην εξέλιξή του.

Έχουν πάει πίσω τα μεταγραφικά στον ΠΑΟΚ λόγω της αναζήτησης νέου προπονητή. Υπάρχουν παίκτες "κλεισμένοι" (στη θέση του τερματοφύλακα για παράδειγμα) και άλλοι που έχουν προταθεί και οι περιπτώσεις του θα εξεταστούν μόλις βρεθεί ο διάδοχος του Βλάνταν Ίβιτς.

Σ' αυτή την κατηγορία ανήκει ο 27χρονος διεθνής Περουβιανός ακραίος, Γιοσιμάρ Γιοτούν. Ο ύψους 1.73μ. ποδοσφαιριστής άρχισε την καριέρα του από τις ομάδες Νέων της Σπόρτινγκ Κριστάλ στην οποία αγωνίστηκε συνολικά για πέντε χρόνια, αφού πρώτα πήρε το βάπτισμα του πυρός στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο στην Χοσέ Γκάλβες.

Έπαιξε δανεικός και στη Βάσκο ντα Γκάμα, ενώ από τον Ιανουάριο του 2015 αγωνίζεται στην Μάλμε. Στην πρώτη σεζόν του στη Σουηδία είχε 24 ματς και 1 γκολ, πέρυσι 37 ματς και φέτος μέχρι στιγμής 12 ματς και 1 τέρμα. Το συμβόλαιό του με τη Μάλμε λήγει στα τέλη του 2017. Ο Γιοτούν μπορεί να παίξει είτε ως αριστερός μπακ, αλλά και χαφ, ενώ έχει αγωνιστεί και ως δεξιός μέσος.

ΤΟΝ ΞΕΧΩΡΙΣΕ Ο ΜΑΡΚΑΡΙΑΝ
Αποτελεί ένα από τα βασικά στελέχη της εθνικής Περού από τις 8 Φεβρουαρίου 2011 και έπειτα, όταν κλήθηκε για πρώτη φορά. Ο Σέρχιο Μαρκαριάν ήταν αυτός που του έδωσε την ευκαιρία να γίνει διεθνής και εκείνος τον δικαίωσε. Πλέον μετρά 56 παιχνίδια και 2 γκολ.

Δείτε VIDEO με τα κατορθώματά του:

Διαβάστε ακόμη...