«Που είναι τα… τζουκ μποξ;»

Από inpaok.com: Ο ΣΦ ΠΑΟΚ Κορδελιού έβγαλε μία ανακοίνωση καλώντας τον κόσμο να στηρίξει το βόλεϊ της ομάδας με τα νέα διαρκείας που κυκλοφόρησαν, και στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται στον ανήθικο πόλεμο που γίνεται κατά του Δικέφαλου.
Πηγή: inpaok.com
«Που είναι τα… τζουκ μποξ;»

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο ΣΦ ΠΑΟΚ Ελευθερίου Κορδελιού ενημερώνει τον κόσμο μας ότι ξεκίνησε η διάθεση εισιτηρίων διαρκείας για το τμήμα βόλεϊ του συλλόγου.

Θεωρούμε απόλυτα εφικτό τον μίνιμουμ στόχο διάθεσης 2000 εισιτηρίων διαρκείας, για το τμήμα που χάρισε απίθανες στιγμές στον κόσμο μας τα τελευταία 3 χρόνια

Είναι σίγουρο ότι αξίζει την απόλυτη στήριξη μας το πρώτο ανδρικό ομαδικό τμήμα στην ιστορία του σωματείου το οποίο κατέκτησε 3 συνεχόμενα πρωταθλήματα.

Αγωνίστηκε σε όλους τους τελικούς -πλην ενός- του αθλήματος την τελευταία τριετία και φυσικά τα πέτυχε όλα αυτά κόντρα στο πιο βρώμικο σωματείο που γέννησε ο Ελληνικός αθλητισμός, χαρίζοντας ταυτόχρονα στιγμές υπερηφάνειας και έκστασης στον κόσμο του ΠΑΟΚ.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το τηλέφωνο 6955143069

ΥΓ: Για τον ανήθικο και υπόγειο πόλεμο που δέχεται το σωματείο μας από τα τσιράκια του Π.Ο.Κ εντός και εκτός των τειχών θα επανέρθουμε σύντομα.
Η εκκωφαντική σιωπή των αθηναϊκών Μ.Μ.Ε για μια ακόμη φορά μετά τον «ήπιο» ξυλοδαρμό του Πλατανιά, του παρατηρητή στον αγώνα κυπέλου, στον τελικό βόλεϊ μετά το κλαρίνο και φυσικά στον 5ο τελικό του μπάσκετ στο Σ.Ε.Φ σπάει το φράγμα του ήχου.
Αναρωτιόμαστε που να χάθηκαν εκείνα τα κουρδισμένα τζουκ μπουξ που μιλούσαν για τελικούς της ντροπής, για αηδίες, αίσχη, ντρόπαια, νοθείες κτλ».

Διαβάστε ακόμη...