Νέα μεγάλη ανατροπή στα σκαριά για το Koriopolis!

Απο sdna.gr : Πρόταση-βόμβα από την εισαγγελέα της έδρας να απομαγνητοφωνηθούν εκ νέου περίπου δέκα συνομιλίες που είχαν βγει άκυρες επειδή ήταν ανυπόγραφες!
Πηγή: sdna.gr
Νέα μεγάλη ανατροπή στα σκαριά για το Koriopolis!

Σε φιάσκο έτεινε να εξελιχθεί η δίκη για την υπόθεση των στημένων αγώνων της περιόδου 2008-2011 ύστερα από την «αχρήστευση» μεγάλου μέρους των συνομιλιών που είχε καταγράψει η ΕΥΠ, αλλά δεν έφερε υπογραφή από τον υπάλληλο που είχε κάνει την απομαγνητοφώνηση.

Ωστόσο, στη συνεδρίαση της Δευτέρας (12/6) υπήρξε μια απρόσμενη εξέλιξη: Η εισαγγελέας της έδρας πρότεινε την εκ νέου απομαγνητοφώνηση κάποιων εκ των ανυπόγραφων συνομιλιών, αυτή τη φορά με όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες, με συνοδευτική έκθεση, υπογραφές κλπ.

Πρόκειται για περίπου δέκα συνομιλίες, εξαιρετικά σημαντικές, οι οποίες και στηρίζουν αδικήματα για τα οποία πολλοί εκ των κατηγορουμένων έχουν παραπεμφθεί βάσει του βουλεύματος!

Η απόφαση για το αν η πρόταση της εισαγγελέως γίνει δεκτή από την έδρα, θα παρθεί πιθανότατα την Τετάρτη (14/6). Αν γίνει δεκτή, θα καθυστερήσει μεν ακόμη περισσότερο τη δίκη, όμως θα επιβαρύνει την θέση κατηγορουμένων που έσπευσαν πρόωρα να πανηγυρίσουν…

Διαβάστε ακόμη...