Και τρίτος εκπρόσωπος των ΜΜΕ ξυλοκοπήθηκε στο ΣΕΦ!

Από sdna.gr : Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, υπάρχει και τρίτος εκπρόσωπος των ΜΜΕ που βρέθηκε στο ΣΕΦ και δέχθηκε επίθεση στον 5ο τελικό ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.
Πηγή: sdna.gr
Και τρίτος εκπρόσωπος των ΜΜΕ ξυλοκοπήθηκε στο ΣΕΦ!

Από χθες το βράδυ (11/6), όταν ο 5ος τελικός ολοκληρώθηκε και ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το πρωτάθλημα στο ΣΕΦ, ένα-ένα τα κρούσματα βίας με θύματα εκπροσώπους των ΜΜΕ έρχονται στην επιφάνεια. Ο δημοσιογράφος Σπύρος Γραμμένος προπηλακίστηκε στα δημοσιογραφικά θεωρεία, ενώ θύμα επίθεσης έπεσε και ο φωτορεπόρτερ Βαγγέλης Στόλης, περιμετρικά του παρκέ.

Ωστόσο, τα δύο παραπάνω δεν ήταν τα μόνα «χτυπήματα» των χούλιγκαν στο πλαίσιο του 5ου τελικού. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του SDNA, ένας ακόμη φωτορεπόρτερ χτυπήθηκε από ανθρώπους βρίσκονταν γύρω από το παρκέ τη στιγμή της διακοπής.

Με 1:54 να μένει για τη λήξη, το παιχνίδι διεκόπη και, όπως συνέβη με τον Βαγγέλη Στόλη, έτσι κι ένας φωτορεπόρτερ από το πρακτορείο «INTIME»... πλήρωσε το γεγονός πως ήθελε απλά να κάνει τη δουλειά του τραβώντας φωτογραφίες όσα λάμβαναν χώρα.

Στο διάστημα της διακοπής, λοιπόν, ο φωτογράφος έπεσε θύμα επίθεσης και δέχθηκε κλοτσιές στα καλάμια, ενώ οι θύτες τον έριξαν κάτω. Ο φωτορεπόρτερ φέρει χτυπήματα στον καρπό και τον ώμο, στην προσπάθειά του να προστατεύσει την κάμερά του, την οποία οι χούλιγκαν προσπάθησαν να του αποσπάσουν.

Τα περιστατικά βίας έρχονται στην επιφάνεια ένα-ένα και... σοκάρουν, σχετικά με την ατμόσφαιρα που επικράτησε στο γήπεδο.

Διαβάστε ακόμη...