Αυτοί είναι οι πέντε βασικοί υποψήφιοι προπονητές για τον ΠΑΟΚ

Από metrosport.gr : Ο Μίχελ έχει ετοιμάσει όλο το πρότζεκτ με τους υποψήφιους προπονητές του ΠΑΟΚ και σε συνεργασία με τον Ιβάν Σαββίδη θα αποφασίσουν
Πηγή: metrosport.gr
Αυτοί είναι οι πέντε βασικοί υποψήφιοι προπονητές για τον ΠΑΟΚ

Η αντίστροφη μέτρηση για την τελική επιλογή του προπονητή που θα καθίσει στον πάγκο του Δικεφάλου πολύ σύντομα, έχει ήδη αρχίσει. Ο Λούμπος Μίχελ με εμπεριστατωμένη έρευνα και συνεχείς επαφές με υποψήφιους προπονητές, έχει δημιουργήσει μία ισχυρή βάση δεδομένων προκειμένου από κοινού με τον Ιβάν Σαββίδη να αποφασίσουν για τον εκλεκτό, που θα αντικαταστήσει τον Ιβιτς στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Από την πρώτη στιγμή η «Μ» με αναλυτικό και απόλυτα ελεγμένο ρεπορτάζ, σας είχε ενημερώσει για την ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας που είχαν τις τελευταίες ημέρες οι επιτελείς του ΠΑΟΚ με συγκεκριμένους προπονητές. Πιο συγκεκριμένα, σας είχαμε αναφέρει πως σε περίοπτη θέση στη λίστα βρίσκονται ο Γερμανός Μπρούνο Λαμπαντία (με θητεία στο Αμβούργο, τη Στουτγάρδη, την Μπάγερν Λεβερκούζεν και άλλες ομάδες), ο Ρουμάνος Κοσμίν Κόντρα που καθοδήγησε φέτος την Ντιναμό Βουκουρεστίου και λήγει το συμβόλαιό του. Επίσης προτάξαμε και το όνομα του Ραζβάν Λουτσέσκου, του πρώην τεχνικού της Ξάνθης με τον οποίο έγιναν (επιβεβαιωμένα) επαφές τις τελευταίες ημέρες καθώς αναγνωρίστηκε το έργο του στην ακριτική ομάδα, ενώ συνεκτιμήθηκε και η συνολική εξέλιξή του. Παράλληλα έγιναν επαφές τις τελευταίες ημέρες με τον Άγγλο Στηβ Μακλάρεν τον οποίο ο Μίχελ γνωρίζει πάρα πολύ καλά από την περίοδο όπου ήταν διεθνής διαιτητής και τον παρακολουθούσε αναλυτικά. Και ο Μακλάρεν είναι ελεύθερος αυτή τη χρονική περίοδο (με θητεία στη Νιουκάστλ, την Τβέντε, τη Βολφσμπουργκ, τη Νότιγχαμ) και φυσικά αποτελεί μία πολύ καλή λύση, εφόσον τελικά οι του ΠΑΟΚ καταλήξουν σε αυτή την περίπτωση.

Υπάρχει όμως και η περίπτωση του Τόμας Σάαφ, του Γερμανού τεχνικού που θεωρείται το «πνευματικό παιδί» του Οτο Ρεχάγκελ και για τον οποίο ρώτησε αναλυτικά άνθρωπος που ενεργεί για λογαριασμό του Ιβάν Σαββίδη.

Οι πέντε βασικές επιλογές για την θέση του προπονητή, πέρασαν από «κόσκινο» καθώς στην βάση δεδομένων που δημιούργησε ο Μίχελ, σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες περιλαμβάνονται όλα τα στοιχεία που πρέπει να γνωρίζει ο μεγαλομέτοχος, προκειμένου να ανάψει το «πράσινο φως» για έναν εξ΄ αυτών. Και οι πέντε προαναφερθέντες είναι ελεύθεροι. Στην βάση δεδομένων καταγράφονται, εκτός από τις οικονομικές απολαβές και η πορεία που έχει καταγράψει ο κάθε ένας από αυτούς. Και φυσικά η φιλοσοφία τους για το ποδόσφαιρο, η νοοτροπία που θέλουν να περάσουν στην ομάδα, η εξέλιξή τους. Ο Μίχελ θα παρουσιάσει στον Σαββίδη όλα τα δεδομένα και σύντομα αναμένονται οι τελικές αποφάσεις.

Διαβάστε ακόμη...