«Στις 22 Ιουλίου οι εκλογές της ΕΠΟ»

Από arenafm.gr: Ο Βασίλης Χατζηαποστόλου πρόεδρος της ΕΠΣ Κιλκίς μίλησε στον Arena fm και μεταξύ άλλων τόνισε:
Πηγή: arenafm.gr
«Στις 22 Ιουλίου οι εκλογές της ΕΠΟ»

«Είναι κι άλλες οι ενώσεις που θα είναι μαζί μας, όχι μόνο 36 αλλά 39. Θα έρθουν κι άλλες.

-Νομίζω ότι επιβάλλεται να ψηφίζει μόνο ένας, όσο πιο λίγοι τόσο καλύτερα. Το έχουν σκεφτεί εδώ και καιρό και μας το ζητάνε και η ΦΙΦΑ και η ΟΥΕΦΑ.

-Οι εκλογές θα γίνουν κανονικά το Σάββατο 22 Ιουλίου. Θα πρέπει να υπάρχει και μια εβδομάδα να ενημερώσουν οι εγκάθετοι τον νέο πρόεδρο.

-Η τριμελής επιτροπή παρακολούθησης; Πρόκειται για χουντική ενέργεια που ενέχει πολλούς κινδύνους. Δεν θα είναι διαχρονική αυτή η επιτροπή παρακολούθησης, αλλά μας λένε ότι αν αρνηθούμε, θα μας πετάξουν έξω, μιλάνε για Grexit. Ας μας πετάξουν έξω λοιπόν.

-Η άλλη επιτροπή που λέγεται ότι θα σχηματιστεί αυτή του Επαγγελματικού Αθλητισμού θα μπει για να πάρει η ΕΠΟ το πρωτάθλημα από τη Σούπερ Λίγκα. Δεν μπορεί να γίνει αυτό, δηλαδή να υπάρχει ταυτόχρονα και ο συνεταιρισμός και αυτή η επιτροπή.

-Δε νομίζω ότι θα υπάρξει αντίπαλος του Γραμμένου στις εκλογές. Δε θα κατεβεί άλλος. Ούτε ο Τζώρτζογλου, που λέει αυτά που λέει γιατί είναι ο χαρακτήρας του έτσι, δεν είναι παρεξηγήσιμος. Με ποιους θα κατέβει; Μόνο με τις ενώσεις της Κρήτης;

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη:

Διαβάστε ακόμη...