Εφυγε ο Μίχελ, έρχεται ο προπονητής;

Από gazzetta.gr: Το gazzetta.gr καταγράφει τις επόμενες σημαντικές κινήσεις στο «καυτό» θέμα του νέου προπονητή του ΠΑΟΚ.
Πηγή: gazzetta.gr
Εφυγε ο Μίχελ, έρχεται ο προπονητής;

Το ταξίδι του Μίχελ στο εξωτερικό και τα δύο δυνατά σενάρια που «παίζουν» για τον ασπρόμαυρο πάγκο.

Το πρωί της Δευτέρας (12/6) αναχώρησε από τη Θεσσαλονίκη «προς άγνωστη κατεύθυνση» ο Σλοβάκος αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, που θα επιστρέψει την Τετάρτη. Με ή χωρίς το νέο προπονητή;

Ο Λούμπος Μίχελ ταξίδεψε από τη Θεσσαλονίκη με προορισμό ευρωπαϊκή πόλη, όπου σήμερα κιόλας αναμένεται να έχει το πρώτο του ραντεβού για το θέμα του νέου προπονητή, που αναζητά εδώ και μέρες, για τον πάγκο του «Δικεφάλου».

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες δε θα είναι ένα το ραντεβού του Σλοβάκου αθλητικού διευθυντή, που εκτός από την περίπτωση του Ράζβαν Λουτσέσκου, εξετάζει και προσπαθεί να έρθει σε συμφωνία με Ισπανό (πολλοί λένε ότι είναι ο «ακριβός» Χουάντε Ράμος) ή με Ιταλό (καμία σχέση ο Γκουϊντολίν) προπονητή.

Το σίγουρο είναι πως θέλει μέχρι την Τετάρτη που θα έχει επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη να έχει κλείσει το θέμα του προπονητή.

Τα σενάρια είναι δύο:

Είτε θα καταφέρει να έρθει σε συμφωνία μέσα στο επόμενο 48ωρο με κάποιον από τους υποψήφιους προπονητές, που αναμένεται να συναντήσει από κοντά.

Είτε θα πάει τελικά στην σχεδόν δεδομένη επιλογή του Ράζβαν Λουτσέσκου, που περιμένει τον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...