"Η ασίστ μετρά για γκολ..."

Από sport24.gr: Φοβερός Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς και εκτός γηπέδου, εξήγησε γιατί νιώθει επιτυχημένο το ντεμπούτο του με την εθνική Σερβίας. Του έπλεξε το εγκώμιο ο Μίτροβιτς!
Πηγή: sport24.gr
"Η ασίστ μετρά για γκολ..."

Μπροστά σε περίπου 45.000 θεατές στο "Μαρακανά" του Βελιγραδίου έκανε χθες το ντεμπούτο του με την εθνική Σερβίας ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς. Ο 27χρονος φορ του ΠΑΟΚ ανάγκασε τους θεατές στο φινάλε του αγώνα με την Ουαλία (1-1) να τον χειροκροτήσουν όρθιοι, καθώς η δική του είσοδος στο παιχνίδι ήταν που ανέτρεψε τα δεδομένα, έφερε την ισοφάριση και θα μπορούσε να είχε οδηγήσει και στη νίκη την ομάδα του Σλάβολιουμπ Μούσλιν.

"Η ασίστ μετρά σαν γκολ, οπότε είμαι ικανοποιημένος για το ντεμπούτο μου στην εθνική Σερβίας. ñOχι, όμως, απόλυτα γιατί περίμενα να κερδίσουμε. Είμαστε, όμως, ακόμη πρώτοι στον όμιλό μας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και έχουμε την κατάσταση στα χέρια μας" δήλωσε αρχικά, σχολιάζοντας την φανταστική πάσα με τακουνάκι που έδωσε στον Μίτροβιτς, στη φάση της ισοφάρισης στο 74'.

Όσο για το χειροκρότημα από τον κόσμο, σημείωσε: "Φανταστικό συναίσθημα, οι άνθρωποι περιμένουν πολλά από εμένα και εγώ ακόμη περισσότερα. Θα έχω την ευκαιρία να τα δώσω. Ελπίζω αυτή η φανταστική ατμόσφαιρα να υπάρχει σε όλα τα ματς γιατί ο κόσμος είναι ο 12ος παίκτης μας".

Του έπλεξε το εγκώμιο ο Μίτροβιτς!

Ο σκόρερ της Σερβίας, Αλεκσάνταρ Μίτροβιτς είπε, από την πλευρά του, τα καλύτερα για τον Πρίγιοβιτς: "Αποδείξαμε από το πρώτο παιχνίδι ότι μπορούμε να συνεργαστούμε καλά. Δεν με εξέπληξε η απόδοση του γιατί πρόκειται για εξαιρετικό ποδοσφαιριστή. Νομίζω ότι μπορεί να τα πάει ακόμη καλύτερα. Χρειάζεται χρόνος για να μάθει την τακτική της ομάδας και νομίζω ότι θα τα καταφέρει".

Διαβάστε ακόμη...