Δράση για τρεις!

Από paok24.com: Τη στιγμή που οι περισσότεροι συμπαίκτες τους βρίσκονται σε διακοπές, τρεις ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ έχουν σήμερα επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις.
Πηγή: paok24.com
Δράση για τρεις!

Στις 19:00, η Ουκρανία φιλοξενείται από τη Φινλανδία και χρειάζεται μόνο τη νίκη για να παραμείνει στο κυνήγι της Κροατίας και της Ισλανδίας στον 9ο όμιλο της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας, με τον Εβγέν Σάκχοφ να βρίσκεται στην αποστολή αλλά να μην αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού από τον Αντρέι Σεφτσένκο.

Στις 21:45, η πρωτοπόρος του 4ου ομίλου Σερβία θα υποδεχθεί την τρίτη του βαθμολογικού πίνακα Ουαλία και με νίκη θα κάνει ένα αποφασιστικής σημασίας βήμα για την κατάκτηση μίας εκ των δύο πρώτων θέσεων, με τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς να πραγματοποιήσει κατά πάσα πιθανότητα το ντεμπούτο του.

Την ίδια ώρα στη Χάιφα, το Ισραήλ θα φιλοξενήσει την Αλβανία που έχει στη σύνθεσή της τον Εργκούς Κάτσε, με τον νικητή να διατηρεί ελπίδες για κατάκτηση της δεύτερης θέσης αν και τα πράγματα είναι δύσκολα με Ισπανία και Ιταλία στον όμιλο και τον χαμένο να... χάνεται!

Διαβάστε ακόμη...