Έχουν αγώνα σήμερα

Από paok24.com:Παρότι δεν αργεί ο καιρός για την πρώτη συνάντηση των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ ενόψει της νέας σεζόν, αρκετά «ασπρόμαυροι» συνεχίζουν τις αγωνιστικές υποχρεώσεις λόγων των υποχρεώσεων τους με τις Εθνικές τους ομάδες.
Πηγή: paok24.com
Έχουν αγώνα σήμερα

Η σημερινή ημέρα περιλαμβάνει αρκετούς αγώνες τους διεθνείς παίκτες του ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα, ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Εθνικής Σερβίας στη σημερινή αναμέτρηση με την Ουαλία στο Βελιγράδι (21:45) στο πλαίσιο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018.

Ο Εβγκέγκ Σάκχοφ συγκαταλέγεται στις επιλογές του Σεφτσένκο για το σημερινό εκτός έδρας παιχνίδι της Ουκρανίας κόντρα στην Μάλτα (19:00) στη «μάχη» για μία θέση στα γήπεδα της Ρωσίας το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Έργκους Κάτσε ταξίδεψε μαζί με την Εθνική ομάδα της Αλβανίας στο Τελ Αβίβ για το σημερινό παιχνίδι κόντρα στο Ισραήλ (21:45).

Τέλος, ημέρα αγωνιστικών υποχρεώσεων η σημερινή και για τους πέντε διεθνείς του ΠΑΟΚ (Σιαμπάνης, Χατζηδίμπας, Τζοβάρας, Δημητρίου και Λύρατζης) στην Εθνική Νέων της Ελλάδας, η οποία δίνει το δεύτερο παιχνίδι (16:00) προετοιμασίας κόντρα στη Δανία.

Διαβάστε ακόμη...