Ο Ερερίν στο προσκήνιο για τη θέση «1»

Από metrosport.gr : Ο Ερερίν έπαιξε ως δανεικός στην Λεγανές, ανήκει όμως στην Μπιλμπάο με την οποία έχει συμβόλαιο έως το 2020.
Πηγή: metrosport.gr
Ο Ερερίν στο προσκήνιο για τη θέση «1»

Παράλληλα με το θέμα του προπονητή που βρίσκεται σε εξέλιξη, ο Λούμπος Μίχελ έχει προχωρήσει σε συζητήσεις με παίκτες που έχουν παρακολουθήσει σκάουτς του ΠΑΟΚ τους τελευταίους μήνες και τα ονόματά τους βρίσκονται πολύ ψηλά στην λίστα. Η «Μ» σας είχε αποκαλύψει πως ο ΠΑΟΚ έχει κλείσει ξένο γκολκίπερ, ωστόσο υπάρχει ξεκάθαρη πρόθεση για την απόκτηση ενός ακόμη, καθώς ο Γλύκος θα μείνει εκτός για 6 μήνες, ενώ ο Μπρκιτς, δεν εμπνέει και σύντομα θα ληφθούν αποφάσεις για το μέλλον του.

Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες του Metrosport.gr εξετάζεται σοβαρά (και υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις) ο 29χρονος Ισπανός πορτιέρο Ιάγο Ερερίν που έπαιξε ως δανεικός στη Λεγανές αυτή την σεζόν. Ο Ερερίν ανήκει στην Ατλέτικ Μπιλμπάο με την οποία έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2019 και φυσικά είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο δανεισμού του από την Μπιλμπάο καθώς δεν υπολογίζεται για την νέα σεζόν.

Ο Ερερίν φέτος με τη φανέλα της Λεγανές έπαιξε σε 27 επίσημα παιχνίδια εκ των οποίων στα 21 στο Πρωτάθλημα Ισπανίας, σε 5 στο Europa League και σε 1 στο Κύπελλο. Ο Ερερίν κάνει «κλικ» στους επιτελείς του ΠΑΟΚ, υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις και είναι πολύ πιθανό το θέμα να προχωρήσει ουσιαστικά για να έρθει ο Ισπανός στην Τούμπα για την ενίσχυση κάτω από τα γκολπόστ.

Διαβάστε ακόμη...