Ανοιχτή γραμμή με τον Κόντρα και τον Γερμανό Λαμπαντία

Απο metrosport.gr : Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η προσπάθεια του Λούμπος Μίχελ για να στελεχωθεί τόσο ο πάγκος του ΠΑΟΚ, όσο και το ρόστερ της ομάδας.
Πηγή: metrosport.gr
Ανοιχτή γραμμή με τον Κόντρα και τον Γερμανό Λαμπαντία

Σε αυτό το πλαίσιο, κατ’ αρχήν, βρίσκεται σύμφωνα με αποκλειστικές φωτογραφίες της «Μ» σε ανοιχτή γραμμή με έναν νεαρό και με έναν πιο έμπειρο τεχνικό. Οσον αφορά τον νεαρό, πρόκειται για τον 41χρονο Ρουμάνο, Κοσμίν Κόντρα, του οποίου το συμβόλαιο με την Ντιναμό Βουκουρεστίου ολοκληρώνεται τέλη Ιουνίου και στο παρελθόν, μεταξύ άλλων, έχει εργαστεί σε Αλκορκόν και Χετάφε.

Οσον αφορά τον πιο έμπειρο, πρόκειται για τον 51χρονο Γερμανό, Μπρούνο Λαμπαντία, ο οποίος τον Σεπτέμβριο του 2016 τερμάτισε τη συνεργασία του με το Αμβούργο. Εχει καθοδηγήσει ακόμη την Ντάρμσταντ, την Γκρόιτερ Φιρτ, την Λεβερκούζεν, ενώ το μεγαλύτερο διάστημα του ως προπονητής το πέρασε στην Στουτγκάρδη, από τον Δεκέμβριο του 2010 έως τον Αύγουστο του 2013. Και με τους δύο ο Μίχελ βρίσκεται σε επικοινωνία και άμεσα αναμένονται εξελίξεις.

Ρώτησαν για τον Μακλάρεν, προτάθηκε ο Μασάντο

Εκτός από τις δύο περιπτώσεις τεχνικών, του Κόντρα και του Λαμπάντια που βρίσκονται πολύ ψηλά στην λίστα, υπάρχουν δύο ακόμη περιπτώσεις που χρίζουν αναφοράς. Ο 56χρονος Άγγλος τεχνικός Στηβ Μακλάρεν προσέλκυσε το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ καθώς έγιναν συγκεκριμένες ερωτήσεις πριν από λίγες ημέρες για το κασέ του, το σύστημα που του αρέσει, την φιλοσοφία του και άλλα πολλά.

Ο Μακλάρεν είχε θητεία στην Νιουκάστλ, την Ντέρμπι και άλλες ομάδες στο νησί. Είναι ένας από τους πιο γνωστούς προπονητές στην Μεγάλη Βρετανία.

Επίσης στον ΠΑΟΚ προτάθηκε και ο Πορτογάλος τεχνικός Μανουέλ Μασάντο με θητεία σε Κοίμπρα, Νασιονάλ, Μπράγκα και άλλες ομάδες.

Διαβάστε ακόμη...