"Εκτόξευσε τις μετοχές του στον ΠΑΟΚ ο Ουάρντα"

Από paok24.com : Οι Αιγύπτιοι έκαναν την αποτίμηση της σεζόν του νεαρού μεσοεπιθετικού του ΠΑΟΚ
Πηγή: paok24.com
"Εκτόξευσε τις μετοχές του στον ΠΑΟΚ ο Ουάρντα"

Ο Αμρ Ουάρντα αποτελεί μια από τις... ελπίδες του αιγυπτιακού ποδοσφαίρου, με τους συμπατριώτες του συχνά πυκνά, να ασχολούνται με τις αγωνιστικές επιδόσεις του 24χρονου.

Η δεύτερη σεζόν του Ουάρντα μακριά από την πατρίδα του, ολοκληρώθηκε, με την αιγυπτιακή ιστοσελίδα «almasryalyoum.com» να περνά από... κόσκινο τα πεπραγμένα του νεαρού μεσοεπιθετικού, από το ξεκίνημα της χρονιάς στον Παναιτωλικό μέχρι και την λήξη της και την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ.

Οι 29 συμμετοχές του συνοδεύτηκαν από εφτά γκολ και ισάριθμες ασίστ και αποτελούν επίδοση καριέρας για τον Ουάρντα, με τους Αιγύπτιους να μην το αφήνουν ασχολίαστο, όπως και τις έντεκα συμμετοχές που πραγματοποίησε με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του...

Όσον αφορά το... highlight της σεζόν για τον άσο του ΠΑΟΚ; Η ακατανόητη αποβολή του –όπως χαρακτηριστικά σημειώνει το κείμενο- στο ματς με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, που "άναψε" την σπίθα για τα επεισόδια που ακολούθησαν και τον τραυματισμό του Βλάνταν Ίβιτς από κουτάκι μπύρας που εκσφενδονίστηκε από οπαδό των «πρασίνων».

Αναφορά γίνεται και στην χρηματιστηριακή αξία του Ουάρντα, καθώς μέσα σε έναν χρόνο κατάφερε να την "ανεβάσει" από τα 600 χιλιάδες ευρώ, που τον αποτιμούσε η γνωστή ιστοσελίδα «transfermarkt», στο 1,25 εκ. ευρώ, λόγω της μεταγραφής του στον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...