Η ενημέρωση σε “Σάρι” και η επαφή που… αναμένεται

Από ebasket.gr : Εδώ και μήνες έχουμε αναδείξει την περίπτωση του Ζήση Σαρικόπουλου για τον ΠΑΟΚ, είχαμε αναφέρει πως ο Ελληνας σέντερ είναι "ζεστός" για τον "Δικέφαλο" και ένας από τους λόγους ήταν -και- η παρουσία του Σούλη Μαρκόπουλου στον πάγκο της ομάδας.
Πηγή: ebasket.gr
Η ενημέρωση σε “Σάρι” και η επαφή που… αναμένεται

Με την αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας, δεν άλλαξε κάτι όσον αφορά το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ... Αυτό μεταφέρθηκε στην πλευρά του Σαρικόπουλου από το στρατόπεδο του "Δικεφάλου" και ενημερώθηκε σχετικά ο ίδιος ο παίκτης από τον ατζέντη του.

Ο "Σάρι" παραμένει "ζεστός" για τον ΠΑΟΚ, είναι αισιόδοξος ότι τα πράγματα μπορεί να εξελιχθούν καλά σε ό,τι αφορά την προοπτική να μετακομίσει στον "Δικέφαλο" και είναι σε φάση αναμονής. Ενημερώθηκε από τον μάνατζερ του ότι το επόμενο διάστημα θα μιλήσει με το στρατόπεδο του ΠΑΟΚ (με τον προπονητή, για τον οποίο τρέφει εκτίμηση ο Ελληνας σέντερ) και περιμένει αυτή την επαφή ώστε να του αναλυθεί ο ρόλος που -πιθανότατα- θα έχει στον "Δικέφαλο". Στον ΠΑΟΚ έχουν θετικότατη άποψη για τον Σαρικόπουλο, τόσο αγωνιστικά όσο και από πλευράς χαρακτήρα.

Διαβάστε ακόμη...