Σε 47 μέρες ο ΠΑΟΚ έχει ματς!

Απο inpaok.com : Από τη στιγμή που έγινε και επίσημα γνωστό ότι ο ΠΑΟΚ θα αναχωρήσει για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του στην Ολλανδία την Κυριακή 2 Ιουλίου, αυτό σημαίνει ότι στην αρχή εκείνης της εβδομάδας (τις τελευταίες μέρες του Ιουνίου) θα ξεκινήσουν τα εργομετρικά τεστ και θα αρχίσουν να μαζεύονται οι παίκτες για το ξεκίνημα της νέας σεζόν.
Πηγή: inpaok.com
Σε 47 μέρες ο ΠΑΟΚ έχει ματς!

Πολύ απλά αυτό μεταφράζεται ότι η επόμενη χρονιά ξεκινάει για τον Δικέφαλο σε λιγότερο από τρεις εβδομάδες και ο χρόνος είναι πολύ πιεστικός για τον διάδοχο του Ίβιτς, για να γνωρίσει την ομάδα και να αξιολογήσει το ρόστερ προχωρώντας παράλληλα και σε μεταγραφική ενίσχυση. Χώρια τη φιλοσοφία του που θα πρέπει να περάσει.

Σε 47 μέρες από σήμερα (σε επτά εβδομάδες παρά δύο μέρες) ο ΠΑΟΚ θα δώσει το πρώτο ματς για τον 3ο προκριματικό του Europa League. Προεργασία έχει γίνει και για την ενίσχυση και για το πλάνο της επόμενης σεζόν, όμως όπως και να το κάνουμε η έλευση ενός νέου προπονητή αλλάζει αρκετά πράγματα.

Εκεί που λέγαμε ότι ο ΠΑΟΚ της επόμενης χρονιάς θα χρειαστεί μόνο 3-4 ποιοτικές προσθήκες και ίσως 2-3 κινήσεις επιπλέον για να γεμίσει περισσότερο το ρόστερ, τώρα τρέχει πρώτα για προπονητή και μετά θα γίνουν όλα τα άλλα.

Ο χρόνος πιέζει αφόρητα και Θα χρειαστεί καθαρό μυαλό για να μην γίνουν λάθη που θα πληρώνει η ομάδα όλη τη σεζόν…

Διαβάστε ακόμη...