«Ο ΠΑΟΚ δίνει 2 εκατ. ευρώ για τον Μπόικο»!

Από gazzetta.gr : Αν και ο ΠΑΟΚ δεν έχει τοποθετηθεί επίσημα, οι Τούρκοι επιμένουν να θεωρούν πως είναι φαβορί για την απόκτηση του Ντένις Μπόικο από την Μπεσίκτας, με μια μεγάλη πρόταση αγοράς.
Πηγή: gazzetta.gr
«Ο ΠΑΟΚ δίνει 2 εκατ. ευρώ για τον Μπόικο»!

Όπως αναφέρουν το βράδυ της Παρασκευής αρκετές τουρκικές ιστοσελίδες, η Μπεσίκτας είναι έτοιμη να αποδεχθεί την προσφορά των 2 εκατομμυρίων ευρώ από τον ΠΑΟΚ για την πώληση του πανύψηλου Ουκρανού τερματοφύλακα, ο οποίος αποκτήθηκε από την Ντνίπρο των Λέο Μάτος και Εβγέν Σάχοφ, αλλά ουδέποτε καθιερώθηκε στην πρωταθλήτρια Τουρκίας.

Ο Μπόικο βρέθηκε και στη σκιά του Καμενί στη Μάλαγα, με την Μπεσίκτας να έχει αποφασίσει να τον παραχωρήσει στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

«Ο ΠΑΟΚ προσφέρει 2 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση του τερματοφύλακα της Μπεσίκτας, Ντένις Μπόικο. Η διοίκηση της Μπεσίκτας θέλει να σκεφτεί την συγκεκριμένη πρόταση και περιμένει την αντιπρόταση της Ντιναμό Κιέβου, που εδώ και καιρό έχει δείξει ενδιαφέρον. Αν οι Ουκρανοί δεν ανταποκριθούν, τότε ο Μπόικο θα παραχωρηθεί στον ΠΑΟΚ», αναφέρεται στα τουρκικά δημοσιεύματα.

Διαβάστε ακόμη...