"Άλλον παίκτη της Ρεν θέλει ο ΠΑΟΚ"

Από paok24: Ο Ρομέν Κολέ, Γάλλος δημοσιογράφος, που ασχολείται κατά κύριο λόγο με το μεταγραφικό ρεπορτάζ έδωσε την είδηση στο twitter.
Πηγή: paok24.com
"Άλλον παίκτη της Ρεν θέλει ο ΠΑΟΚ"

Από το μεσημέρι έχει γίνει θέμα το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον κεντρικό αμυντικό και αρχηγό της Ρεν, Πέδρο Μέντες, αλλά σύμφωνα με τον Γάλλο δημοσιογράφο Ρομέν Κολέ που ασχολείται με μεταγραφικά θέματα στην Γαλλία ο ΠΑΟΚ κοιτάει μεν και πάλι την ομάδα της Βρετάνης, αλλά όχι τον Πορτογάλο στόπερ.

Οι επιλογές δεν είναι πάρα πολλές από το ρόστερ της Ρεν με παίκτες που έχουν την εμπειρία σε υψηλό επίπεδο όπως ο Γκέλσον Φερνάντες να έχουν κλείσει ήδη σε άλλη ομάδα (Άιντραχτ Φρανκφούρτης) και τον Γιοάν Γκουργκούφ μετά από τους συνεχείς τραυματισμούς να μην ξέρει κανένας πώς μπορεί να βγάλει μία ολόκληρη χρονιά υγιής, παρά τη διαφενωμενη ποιότητα του μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Στο υπόλοιπο ρόστερ στα στόπερ είναι η παρουσία του Μεξέρ από την Μοζαμβίκη που το συμβόλαιο του τελειώνει το 2019 με τη Ρεν και φέτος είχε 25 συμμετοχές και ένα γκολ, του Μπέντζαμικ Αντρέ που μετράει 3 χρόνια στην Ρεν και το συμβόλαιο του τελειώνει το 2018 κάνοντας φέτος 36 παιχνίδια στην Λιγκ 1 με τρεις ασίστ (όλα βασικός) αλλά και ο Βόσνιος γεννημένος στην Γαλλία Πρσιτς που είχε φέτος 28 συμμετοχές και ένα γκολ, ενώ την περασμένη σεζόν ήταν δανεικός από την Ρεν στην Τορίνο και στην Περούτζια.

Πλέον απομένει μέσα στις επόμενες μέρες να φανεί εάν ο ΠΑΟΚ κοιτάει προς την πλευρά του Πορτογάλου Πέδρο Μέντες ή θα δικαιωθεί ο Γάλλος δημοσιογράφος και ο Δικέφαλος θα κοιτάξει προς άλλη κατεύθυνση από το ρόστερ της γαλλικής ομάδας. Να θυμίσουμε τέλος ότι ο ΠΑΟΚ μέσω του Λιούμπος Μίχελ είχε κλείσει και την μεταγραφή του Πέδρο Ενρίκες μέσα στον Ιανουάριο με την ομάδα της Ρεν και όπως γίνεται αντιληπτό οι σχέσεις των δύο ομάδων μπορούν να οδηγήσουν σε μία πιο εύκολη διαπραγμάτευση.

Διαβάστε ακόμη...