Αυτά είπαν Σαββίδης και Ίβιτς μεταξύ τους!

Από metrosport.gr: Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ απέφυγε χθες να ανακοινώσει το διαζύγιο με τον Βλάνταν Ιβιτς και υπήρχε ουσιαστικός λόγος
Πηγή: metrosport.gr
Αυτά είπαν Σαββίδης και Ίβιτς μεταξύ τους!

. Χθες νωρίς το μεσημέρι και πριν αναχωρήσει για το Ηράκλειο ο Σέρβος τεχνικός, είχε συνομιλία με τον Ιβάν Σαββίδη μέσω skype παρουσία και του Λούμπος Μίχελ.

Ηταν η κουβέντα που προκάλεσε ο ίδιος ο Σαββίδης καθώς ήθελε να ακούσει από τον ίδιο τον Σέρβο τεχνικό όλα όσα σκεφτόταν για την συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ και τα παράπονα για ελλιπή στήριξη προς τον ίδιο που είχε μεταφέρει και στον Σλοβάκο τεχνικό διευθυντή. Ηταν μια αντρίκεια κουβέντα η χθεσινή ανάμεσα στον μεγαλομέτοχο και πρόεδρο της ασπρόμαυρης ΠΑΕ με τον Ιβιτς στη διάρκεια της οποίας αναλύθηκε και όλη η πορεία της ομάδας και τα αίτια της «καθίζησης» στα πλέι οφ που πλήγωσε τους πάντες και οδήγησε στη ρήξη των τελευταίων ημερών.

Εξαιτίας αυτής της εξέλιξης, ο Λούμπος Μίχελ «πάγωσε» για λίγες ώρες τις επαφές που κάνει για την επιλογή του προπονητή. Για να προλάβουμε όσους σκεφτούν ότι υπάρχει ενδεχόμενο ολικής ανατροπής και παραμονής του 40χρονου κόουτς στον πάγκο του ΠΑΟΚ, θυμίζουμε ότι μετά την τετράωρη συζήτηση Ιβιτς-Μίχελ το βράδυ της περασμένης Τρίτης και μια νέα επαφή το επόμενο πρωί, έβγαινε ότι η συνεργασία τελειώνει. Ωστόσο τα πάντα θα φανούν στην πράξη σήμερα.

Αξίζει να αναφερθεί ότι στη κουβέντα Σαββίδη-Ιβιτς ο πρώτος αναγνώρισε στον Σέρβο τεχνικό ότι παρήγαγε έργο και δεν πρέπει να ξεχνάμε άλλωστε ότι ήταν προσωπική του επιλογή. Πάντως αργά χθες το βράδυ αυτό που έβγαινε από το περιβάλλον του ΠΑΟΚ είναι ότι αυτό που επείγει είναι να τελειώσει το θέμα του προπονητή.

Διαβάστε ακόμη...