Χάνουν τις εκλογές και ζητούν απλή αναλογική οι «συστημικές» Ενώσεις!

Από sdna.gr : Την αλλαγή του εκλογικού συστήματος στις εκλογές της ΕΠΟ, ζήτησαν από την αντιπροσωπεία FIFA/UEFA Ενώσεις προσκείμενες στις προηγούμενες διοικήσεις της ΕΠΟ και ειδικότερα οι πρόεδροι των ΕΠΣ Κορινθίας και Λακωνίας, Τσιχριτζής και Καρράς, αντίστοιχα.
Πηγή: sdna.gr
Χάνουν τις εκλογές και ζητούν απλή αναλογική οι «συστημικές» Ενώσεις!

Την ίδια άποψη εξέφρασε και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Ν. Τζώρτζογλου, ο οποίος όμως δεν στήριζε το προηγούμενο «σύστημα ΕΠΟ».

Ωστόσο το γεγονός ότι οι Ενώσεις του «συστήματος ΕΠΟ» έθεσαν θέμα απλής αναλογικής «για να εκφράζονται όλες οι τάσεις στην ομοσπονδία» αφενός δείχνει ότι θεωρούν τις εκλογές χαμένες και θέλουν με αυτόν τον τρόπο να εξασφαλίσουν εκπροσώπηση στο νέο ΔΣ, και αφετέρου δείχνει τον καιροσκοπισμό ορισμένων εξ' υμών αφού τόσα χρόνια που η δική τους παράταξη είχε την πλειοψηφία, ουδέποτε έθεσαν ή δέχτηκαν να συζητήσουν θέμα απλής αναλογικής και επέμεναν να συντηρούν ένα εκλογικό σύστημα που απέκλειε την ύπαρξη αντιπολίτευσης.

Στη συνάντηση αυτή ο Τζώρτζογλου εξαπέλυσε επίθεση κατά του Κουτσοκούμνη, του προέδρου της ΠΔΕ/ΕΠΟ, Γιάννη Δρόσου και του συνδέσμου της ΠΔΕ/ΕΠΟ με τη FIFA Iάκωβου Φιλιππούση λέγοντας ότι είναι «άνθρωποι της κυβέρνησης» και το ποδόσφαιρο επί των ημερών τους χειροτέρεψε.

Τέλος πρότεινε για τα επόμενα χρόνια να στην ΚΕΔ να τοποθετηθούν ξένοι «αρχιδιαιτητές» με ευθύνη των FIFA/UEFA.

Διαβάστε ακόμη...