Η πρόθεση και οι στόχοι του Παπαθεοδώρου

Από basketa.gr : Λίγο πριν επιστρέψει στην Αθήνα αφού τη Δευτέρα θα αρχίσει η προετοιμασία της εθνικής ομάδας νέων ανδρών ενόψει του ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Κρήτης, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου συμμετείχε σε μία σύσκεψη μεταγραφικού περιεχομένου στα γραφεία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.
Πηγή: basketa.gr
Η πρόθεση και οι στόχοι του Παπαθεοδώρου

Παρόντες εκτός του νέου τεχνικού του Δικεφάλου του Βορρά ήταν οι Πρέλεβιτς, Σταυρόπουλος και Ζουρνατζίδης και σε αυτήν επιβεβαιώθηκε η πρόθεση που αποτελεί και προτεραιότητα, της δημιουργίας ενός ελληνικού κορμού με παίκτες που θα πλαισιώσουν τους υπάρχοντες (Μαργαρίτης, Κόνιαρης, Χρυσικόπουλος, Καραμανώλης, Παπαδόπουλος και όπως όλα δείχνουν Τσόχλας).

Σε αυτή τη λογική κινούμενος ο ΠΑΟΚ είναι δεδομένο ότι έχει στον σχεδιασμό του τόσο τον Λεωνίδα Κασελάκη όσο και τον Δημήτρη Κατσίβελη με τους οποίους συνεργάστηκε ο Παπαθεοδώρου στην Αστάνα –με τον πρώτο και στην Κηφισιά. Εφόσον ο ΠΑΟΚ πετύχει τους στόχους του στην ελληνική αγορά θα επιχειρήσει να πλαισιώσει αυτούς τους παίκτες με ποιοτικούς ξένους παίκτες.

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως δεν αποτελεί αυτοσκοπό η απόκτηση έξι ξένων παικτών. Είναι πιθανό δηλαδή η ομάδα να ψάξει για ελαφρώς ακριβότερους παίκτες αρκούμενη σε έναν μικρότερο αριθμό ξένων. Αυτή τουλάχιστον είναι η πρόθεση της.

Όλα αυτά και ενώ η ΚΑΕ ΠΑΟΚ διέψευδε σήμερα τα σενάρια που για πολλοστή φορά προέκυψαν περί διπλασιασμού του μπάτζετ της, με τις «ευλογίες» του Ιβάν Σαββίδη.

Διαβάστε ακόμη...