Συνεργασία «μεγάλων» θέλουν ΦΙΦΑ και ΟΥΕΦΑ

Από novasports.gr : Οι αντιπρόσωποι της ΦΙΦΑ και της ΟΥΕΦΑ ζητούν από τους τέσσερις «μεγάλους» να συνεργαστούν για την επόμενη μέρα της ΕΠΟ.
Πηγή: novasports.gr
Συνεργασία «μεγάλων» θέλουν ΦΙΦΑ και ΟΥΕΦΑ

Οι αντιπρόσωποι της ΦΙΦΑ και της ΟΥΕΦΑ ζητούν από τους τέσσερις «μεγάλους» να συνεργαστούν για την επόμενη μέρα της ΕΠΟ.

Αντιπροσωπία της παγκόσμιας συνομοσπονδίας και της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας βρίσκεται στην Αθήνα και σε κεντρικό ξενοδοχείο της πρωτεύουσας είχε συναντήσεις με τους Μάκη Γκαγκάτση από πλευράς ΠΑΟΚ, Παπαναγόπουλο και Μπαλωμένου από τον Παναθηναϊκό, Γιάννη Βρέντζο από τον Ολυμπιακό και Μηνά Λυσάνδρου από την ΑΕΚ.

Οι αντιπρόσωποι των διεθνών αρχών, ζήτησαν από τους εκπροσώπους των τεσσάρων «μεγάλων» να περάσουν οι αλλαγές που έχουν ζητήσει ΦΙΦΑ και ΟΥΕΦΑ στο καταστατικό της ΕΠΟ και το εκλογικό σύστημα, τονίζοντας ότι αν αυτό γίνει εν' όψει της Γ.Σ. της ελληνικής ομοσπονδίας στις 30/6, τότε θα αποσύρουν την επιτροπή εξομάλυνσης και το ελληνικό ποδόσφαιρο θα απειληθεί ξανά με διεθνή απομόνωση.

Οι αντιπρόσωποι των διεθνών αρχών, έδειξαν ενημερωμένοι για τα τεκταινόμενα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, την διαιτησία και τα πρόσφατα κρούσματα βίας, ενώ οι συναντήσεις τους με άλλους παράγοντες του ποδοσφαίρου θα συνεχιστούν σήμερα και αύριο.

Διαβάστε ακόμη...